Onderdanige slaaf tieten insmeren

...

Het liefst had ze uitgeroepen dat het meisje niet moest schromen om haar billen te kussen. Maar ze beheerste zich en wachtte af op wat zeker nog zou komen.

Padora rolde en wreef het elastische vlees van haar billen. Ze trok ze vaneen en duwde ze weer samen. Weldadig was de olie die een weg vond tussen twee heuvels en het diepe dal ertussen vulde. Steviger nu grepen Padora's handen zich nu vast aan Manau's achterste. Haar vingers zetten de zinnen van haar meesteres in vuur en vlam. Er wakkerde een zinnelijke lust in haar lichaam aan. Manau voelde dat haar bollen vaneen werden getrokken. Een wijsvinger speurde ongegeneerd door haar bilnaad.

Diezelfde wijsvinger verschafte zich plotseling toegang tot het geheime plekje van haar toegeknepen zwarte anus. Het tipje van die vinger drong tot nageldiepte in het aarsgaatje binnen. Manau kreunde luid en schokte ongecontroleerd met haar billen.

Ze wrong zich als een slang op de tafel heen en weer. Padora duwde haar vinger verder de rektale opening binnen. De toegang werd haar vergemakkelijkt door de vette olie die als glijmiddel fungeerde. Zo kon ze moeiteloos de diepte van het nauwe darmkanaal opvullen. Plots was daar Padora's andere hand, die tussen de licht gespreide benen door gleed naar de vagina van Manau. De vrouw krampte samen op het moment dat Padora's middelvinger in ‚‚n keer tussen de gezwollen schaamlippen drong.

Meteen daarop zonk de lange vinger weg in de sappige snee van Manau's vulva. Woelend speurde de dienstmaagd in de kut van haar meesteres rond. Met het gevolg dat de vrouw lag te kreunen en te wippen. De dienares bracht nieuwe olie op Manau's rug aan en wreef die met sensuele vingers in haar huid. Manau ontspande zich en liet haar hoofd weer op het kussen rusten.

Toen hoorde ze echter het ruisen van een vallend kleed. Ze besefte dat Padora zich van haar kleed ontdeed. Het volgende moment kroop ook Padora op de massagetafel. Ze ging languit op haar meesteres liggen. Die verbaasde zich daar geenszins over. Het was een vast ritueel dat onderdeel uitmaakte van de behandeling.

Ben je zo opgewonden? Ah, ik voel je schaamhaartjes op mijn billen kriebelen! Het leek wel of er gaatjes in haar huid werden gebrand. Ze voelde de brutale venusheuvel van het meisje tussen haar geplette billen.

Padora schoof haar handen onder haar meesteres om wederom haar vagina in bezit te nemen. Vaardig begon ze opnieuw de natte schede te exploreren. Drie vingers drongen tegelijk tussen de dikke kutlippen naar binnen. Een vierde vinger tastte naar het harde knopje van Manau's klitoris. Direkt begon de vrouw met haar billen omhoog te wippen, alsof er elektrische schokken door haar onderlijf schoten. Er kwamen diepe zuchten van genot over haar droge lippen.

Manau genoot met volle teugen van Padora's golvende lichaam op zich. Vooral toen ‚‚n hand met haar vagina bleef spelen en de andere haar geplette borsten opzocht. Padora's vingers knepen fel in de stijf geworden tepels, die ver uit de bruine omrandingen opsprongen. Op verzoek van haar dienares richtte Manau haar bovenlichaam half op en keerde het enigermate opzij.

Padora duwde Manau's rechterborst naar buiten. Op die manier kon ze, door ver naar voren te leunen, haar lippen om de harde speen van haar meesteres sluiten. Het meisje zoog met gulzige mond de zwarte tepel ver uit de bolle tiet.

Met haar tanden beet ze zich in de harde nippel vast. Ze trok de borst nog meer uit zjin vorm. Ze kantelde haar bovenlijf en bood haar andere borst aan. Padora voldeed maar maar al te graag aan die opdracht. Ze zoog de linkertepel tot uiterste stijfheid en kneedde de volle borst naar hartelust.

Als die tijd golfde Padora's kruis nadrukkelijk over Manau's billen. Haar prominente venusheuvel masseerde het veerkrachtige vlees en drong zich keer op keer brutaal tussen de beide bilhelften. Ze prangden hun voorzijde tegen elkaar en hun spitse tepels priemden op elkaar. Hun zwoegende borsten pletten tegen elkaar en ze speelden een schurend spel met hun onderlijf.

Padora bracht haar gezicht naar Manau's wondermooie borsten. Even genoot ze van de aanblik die de twee immense tieten haar boden.

Toen sloot ze haar lippen om beurten om een stijve tepel. Met haar tanden kauwde ze op de stramme spenen. Manau kreunde luid, maar ondanks de pijn stuwde ze toch haar borsten omhoog. Tussen de aaneengeklitte lichamen speurde Padora's hand naar de vochtige schaamspleet van haar meesteres. Tussen de dikke lippen wreef ze uitvoerig haar natte lustgleuf in. In een snel tempo begon ze die vingers in en uit te schuiven.

Manau kreunde als een gewond hert. Ze kronkelde onder het mooie naakte lijf van haar dienares, zonder dat ze kon ontsnappen aan de brutaal stotende vingers.

Zonder kontrole schokte haar heupen en wipten haar billen. Op haar beurt bracht de vrouw haar handen naar de golvende rug van het meisje. Ze zocht de weg naar de wippende bruine billetjes. Toen ze die gevonden had, voelde ze hoe zeer het bolle vlees gespannen was en hoe nadrukkelijk de bilnaad was dichtgeknepen. Maar niet voor lang, want zodra Manau enige druk uitoefende weken de halve manen vaneen en lag Padora's kontje voor haar open. Nu was het Manau die haar wijsvinger door de diepe en beloftevolle dal liet speuren.

En die op haar weg een strak gerimpelde anus vond, waarmee haar vingertoppen een zalig spel konden spelen. Manau liet haar nagel er overheen krassen. Op het moment dat de sluitspier zich als bij toverslag ontspande, priemde Manau haar vinger in het kontje van haar dienstmaagd. Padora kermde haar genot uit en beet wild op Manau's tepel om uiting te geven aan haar sensuele gevoelens. Zodra Manau haar hoogtepunt voelde komen, karnde ze onbarmhartig haar lange vinger tot het einde toe in Padora's droge poepgat.

De dienstmaagd jammerde erbarmelijk. En terwijl Manau de scheuten van genot door zich heen voelde schieten, stak ze haar duim in de kut van het meisje, zodat nu beiede holletjes gevuld waren.

Met veel verve bewerkte ze de gevoelige gaatjes. Vanuit haar vagina en haar anus schoten de vonken omhoog, die de rest van haar lichaam in vuur en vlam zetten. Haar lichaam verkrampte en ze snakte naar adem.

Het orgasme zonderde magistraal door haar heen. En onder haar lag haar meesteres bij te komen van de doorstane emoties. Onder het nuttigen van wat zoete druiven, sprak Manua tegen haar dienstmaagd: Ik blijf hier, dus stuur hem hierheen. Manau ging loom languit op de massagetafel liggen en wachtte op de dingen die stonden te gebeuren. In haar onderlijf gloeide nog zwakjes het vuur dat er door de sensuele massage in was ontstoken. Er klonken schuivende voetstappen op de gang. Manau stalde zichzelf zo verleidelijk mogelijk uit.

Buik ingehouden, borsten vooruit, dijen licht gesrpreid. De voorhang week terzijde en er stapte een breedgeschouderde neger binnen. Atletisch gebouwd met een imponerend lichaam, kroezend haar en brede sensuele lippen.

Hij droeg een witte mantel, die tot op zijn knieen reikte en die met een ceintuur werd dichtgehouden. Doron was dertig en al vele jaren bij Manau. Voornamelijk vanwege de potentie die hij zo ruimschoots bezat; de mannelijke. Met lenige tred kwam de man op de tafel toe gelopen. Zijn pas was langzaam en hij maakte een zelfverzekerde indruk. Ik beloof u dat ik het goed zal doen", klonk zijn donkere stem. Manau's hart klopte van opwinding toen Doron zijn zwarte handen naar haar uitstrekte.

Hij drukte haar bij haar schouders achterover. Zijn hoofd kwam naar haar toe en met dikke lippen zoende hij haar sleutelbeenderen. Manau voelde een rilling door zich heengaan. Ze snoof zijn lichaamsgeur op en bespeurde het snufje reukwater dat erdoor vermengd was.

Alleen al het ruiken daarvan verhitte haar zinnen. Doron keek naar haar caramel-kleurige borsten en naar de stijf geworden knobbels van haar tepels. Hij kuste ze en trok er met zijn lippen aan. Hij maakte er een nat spoor over. Ze zijn voor jou, dat weet je toch, helemaal voor jou. Speel ermee en maak me gelukkig. Zjin vingertoppen masseerden de bruine tepelranden. Manau onderging zijn liefkozingen met gesloten ogen en gehaaste ademhaling. Ze voelde tot haar grote tevredenheid dat Doron haar borsten bewoog door ze van onderen vast te houden en ze omhoog te drukken.

Hij duwde ze tegen elkaar en van elkaar. Hij keurde haar pronkjuwelen als een kenner. En de geile vrouw genoot er intens van. Ze kreunde smachtend toen Doron zijn dikke lippen zuigend om haar harde spenen sloot.

Hij trok de pindikke zuignappen ver uit hun omrandingen te voorschijn en zoog erop als een kind. Doch Doron was uitgespeeld, althans met haar boezem. Nu begon hij haar uiterst geraffineerd op de mond te kussen. Hij proefde de smaak van zoete druiven en rode wijn.

Het wond hem op. Vol drukte hij zijn mond op de hare. Zijn tong drong ongegeneerd tussen Manau's weke lippen door en flitste door haar mondholte. Zuchtend gaf Manau zich helemaal aan hem over. Ondertussen gleed Doron's linkerhand van haar borsten omlaag over haar buik. Hij talmde bij haar donkere navel, die als een zwarte edelsteen op haar vlakke buik lag te trillen. Daarna veroverde hij haar onderbuik door met zijn vingers door de dichte driehoek van schaamhaar te woelen. Manau drukte haar onderlijk iets van de tafel op.

Ze deed het automatisch en als reaktie op de brutale hand van zijn meesteres, van boven naar beneden en weer terug. De neger liet zijn handen over haar golvende heupen zwerven en ze landden tenslotte aan op haar venusheuvel. Van daar recht omlaag, tussen de gespannen schaamlippen door, precies tot op haar harde kittelaar die als een bes op hem lag te wachten.

Hij streelde het gevoelige genotknopje tot het zijn uiterste stijfheid had bereikt. Jaaa, zo was het: Nou, dat deed Doron dan ook uitvoerig. Manau lag te kronkelen met haar onderlijf en ze wipte met haar billen vervaarlijk hoog op.

Met duim en wijsvinger kneep Doron in de gezwollen klitoris. Manau klemde haar dijen om zjn hand samen, alsof ze hem duidelijk wilde maken dat hij haar nooit meer los zou mogen laten. Desondanks slaagde Doron erin ook nog twee vingers in haar kut te steken.

Manau gooide vanzelf op dat moment haar dijen van elkaar en bood hem haar openstaande schede aan. Hij beroerde de donkere diepte van haar vrouwelijkheid en wekte er voor haar de meest zalige sensaties in op.

Sta mij toe dat ik u afdroog. Daar drong hij haar natte roos binnen en begon uitvoerig al haar geil op te likken. Manau kreunde zodra ze zijn tong in de diepte van haar intieme holletje voelde binnengaan. O, wat kriebelde hij met zijn dikke likkende tong. Ze kronkelde haar naakte lijf in allerlei bochten. Aaaii, voel toch eens hoe diep haar slaaf zijn tong in haar gleuf stak. Wat likte hij op wulpse wijze haar vaginawanden droog! Na mijn toilet gedaan te hebben , wou mijn hoertje zich ook gaan wassen onder de douche.

Ik verbood haar dit te doen en zei haar dat haar lichaamsgeuren niet meer zo doordringend was, en zo wel boodschappen kon doen. Ze wou wel haar haar wassen, maar ik hield haar tegen en zei haar alleen het haar ui te borstelen. Zew schrok van mijn bevel maar schikte zich toch hierin. Voordat je gaat wil ik wel eerst wat drinken, koffire of thee.

Ze liep met de kan de badkamer de huiskamer in, en pakte 2 kopjes en schonk in, onderwijl werd er gebeld en haar nicht stond voor de deur en weldra in de huiskamer. Ze was gekleed in een strakke spijkerbroek die haar billen lekker verleidelijk deed uitkomen. Ze had een strak truitje aan die haar voorgevel goed liet zien, bij haar tepels was bij haar trui een natte plek te zien, waarschijnlijk door haar moedermelk.

Mijn tante liet mij met haar kennis maken. Mijn tante vroeg , "Syl, wat lauwe thee drinken" Ze pakte een kopje en schonk haar urine in het kopje. Wil je wat melk in je thee hebben meester, vroeg ze. Verse melk dan wel,. Ik begreep haar niet , maar ze gaf me een knipoog. Ze beval Syl naar haar toe te komen en trok haar truitje en BH met wat tegen spartelen uit. Ze trok Syl niet zo zachtzinnig aan haar tepels naar haar toe, wat een kreetje van pijn bij haar ontlokte.

Ze bracht een borst aan haar mond en begon aan haar volle borst te sabbelen in een mum van tijd liep de moedermelk langs haar kin te lekken. Mijn hoertje liep daarna naar mij toe en pakte mijn hoofd vast en gaf de melk beetje bij beetje aan mij. Syl stond met grote ogen hiernaar te kijken en wist niet wat er gebeurde. Mijn hoertje zei tegen Syl, dat ze met hart en ziel mij toe behoorde.

Ik stond op en liep naar haar toe, " Je moet je wel volledig aan mij geven, met hart en ziel, je wordt mijn slavin en hoer. Syl kreeg een gelukkige glimlach op haar gezicht en zakte kreunend aan mijn voeten neer. Ze pakte mijn voet en drukte haar ton tussen mijn tenen en begon aaan mijn tenen te sabbelen en te zuigen. Daarna pakte ze mijn voet beet en legde deze deemoedigop haar gebogen hoofd en zei dat ze met lichaam en ziel mij toe behoorde en zich volledig aan mij zou overgeven. Ik trok haar overeind en nu pas zag ik hoe goed gevormd haar volle borsten waren, ik keek naar haar borsten en zag dat er wat druppels melk er uit lekte.

Deze aanblik deed me sidderen van geiligheid. Ik drukte haar aan mijn borst en wreef met mijn vingertoppen over haar volle melkborsten. Ondanks dat ze nog haar spijkerbroek aan had, voelde ik de warmte van haar poesje en de gedachte aan een vochtige warme kut en kont en haar volle melkborsten maakte alles me nog geiler dan ik al was.

Ik ritste haar broek uit en zag een gedeelte van haar kut. Ik wreef met mijn middelvinger over haar vagina en voelde behalve de warmte ook dat ze drijfnat was. Ik trok mijn vinger terug en gaf haar deze om het schoon te likken. Ze likte mijn middelvinger schoon en maakte kirrende geluiden. Ik begroef mijn gezicht nu tussen haar borsten en rook de zelfde geuren als bij mijn tante maar nog verstrekt door haar mel geur.

Mijn tante stond erbij en gaf mij een knipoog. Syl begon te janken en zei dat ze niet wist dat ik hier bij haar meesteres was. Ze wilde zich nu eerst zich wassen en met een schoon en geurende frisse lichaam zich weer aan mij aanbieden. Ze probeerde zic los te rukken uit mijn omarming.

Ik trok haar hoofd naar mij toe en sloot mijn geopende mond om de hare, wild propte ik mijn tong in haar mond en begon met haar tong te spelen. Het snikken hield op. Mijn tante zei, dat ze nu eerst haar boodschappen wilde gaan doen Ze vroeg aan mij of ze , daar ze bemerkte dat het tussen Syl en mij aardig begon te klikken.

Ze ging naar Syl en beet en zoog aan haar borsten, waarna ze met een volle mond melk naar mij toekwam en mij voor de tweede kaar een slok gaf, maar nu was de melk vermengd met haar speeksel. Ze zei dat ze nu wel snel weg moest gaan. Ik begroef mijn gezicht weer tussen de sappige borsten van Syl en snoof haar heerlijke geuren op.

Ik trok Syl naar de slaapkamer van mijn tante en legde haar in bed. Nu beval ik haar haar borsten aan mij te geven. Met een zalige glimlach voldeed ze aan mijn verzoekt. Met gespreide vingers bracht ze een donkere tepel naar mijn mond. Zacht begon ik aan haar speen te zuigen. De smaak van moedermelk was zoet en aangenaam, en ook de geur die haar lichaam verspreide was zeer aangenaam en dreef mijn lusten in mij als man en meester over deze jonge vrouw op.

Minuten lang bleef ik aan haar uiers zuigen en sabbelen, onbewust begon ik met mijn hand haar kut te bewerken. Tastend gleden mijn vingers en hand tussen haar verrukkelijke kut en mijn zoekende vingers vonden haar klitorus. Ik wilde haar pruim zien en zag een mooi roze spleetje omringd met een mooi bos haar.

Ik kon zien dat aan haar beharing ook stukjes stront zat te kleven.. Met een bibberende stem vroeg ze mij of ze zich niet eerst moest gaan wassen daar beneden. Ze zei dat haar meesteres haar verboden had zich beneden zich schoon te maken en als ze moest schijten haar poep moest uit smeren aan haar kut en anus.

Ik gaf hierop geen antwoord , maar begon een bruine vochtige keutel los te trekken uit haar schaamhaar.

GEILE LESBIAN HEERLIJK GENOMEN

Hij begon het echter ook te aanvaarden. Als ze beter kijkt, ziet ze dat haar borsten hierin onbedekt blijven De pik begon langzaam te groeien en stond binnen enkele "onderdanige slaaf tieten insmeren" weer stijf rechtop. Minuten lagen wij daar elkaar te tongen, mekaar oudewijvensex erotische modellen gezocht speeksel te geven. Sophie schrikt en kijkt naar de hond. Ze bewoog even, en een zachte kreun kwam van tussen haar lippen omdat ze gestoord werd. Doe die sjaal om je nek en laat hem gewoon hangen.

Pseudo arts keuring gay massage brabant