Onderdanige slaaf stiekem sex op school

onderdanige slaaf stiekem sex op school

... Voor altijd het slaafje zijn van Angela en misschien nooit meer vrijkomen of een 'gewoon' mens zijn die zich de komende 5 jaar niet meer op straat kan vertonen. Oke maak maar een worstje voor je klaar, onderdanige slaaf stiekem sex op school, wil je er saus bij. Ik kwam de trap af en toen hoorde ik Laura op de wc mij roepen. Vandaag zou de dag zijn, de dag zwarte meesteres prive ontvangst arnhem ik de slaaf werd van Mrs Angela. Datzelfde doe je ook als je bij mij binnenkomt. Ik propte alles in de zak, ook mijn sleutels en telefoon en knoopte de zak dicht. Let op dat je precies doet wat de bedoeling is, want ik hou je in de gaten slet! Gratisseks body to body massage brabant

Toen de webcam aan stond moest ik gelijk al mijn kleren uit doen van de meesteres. Het begon rustig, ik moest wat met klemmen spelen, voorwerpen van klein tot groot in mijn kond doen, mijn plas op drinken en als beloning mocht ik klaar komen.

Mijn sperma moest ik wel doorslikken. Alles was een totale vernedering maar het voelde heerlijk. Toen de geile bui over was nam ik afscheid en sloot skype af. Weer bij gezond verstand besloot ik dit nooit meer te doen en de volgende ochtend Blokkeerde en verwijderde ik Meesteres Inge meteen. Het was daarna een paar dagen stil, het leven ging zijn gang totdat ik een paar dagen later uit school en ik mijn mail opende. Tot mijn grote verbazing was het een mail van Meesteres Inge:.

Zo Sletje, Jij dacht toch niet makkelijk van mij af te komen na 1 keer mij gelijk te blokkeren. Dat heb jij helemaal zelf in de hand. Want vanaf nu ben jij mijn slaaf en je doet alles wat ik zeg. Bij weigering hiervan of van een opdracht ben ik genoodzaakt beelden van jou te verspreiden en iedereen te laten zien wat voor onderdanig slaafje jij bent. Komende vrijdag avond gaan wij beter kennis maken slet. Je loopt het park in door het pad te volgen, als het de eerste keer naar links afbuigt loop jij rechtdoor de bosjes in.

Bij de achterste grote boom zal er een verassing voor je liggen. Na het lezen van deze mail botste mijn hard in mijn keel. Gelijk keek in de meegestuurde bijlages en inderdaad, ik stond er duidelijk op en zag mezelf die vernederende dingen doen. Dit mocht natuurlijk nooit verspreid worden dus ik had geen keus. Ik zou vanaf nu helemaal overgeleverd zijn aan deze vrouw. Slapen kon ik die nacht niet meer, ik was bang voor wat komen zou gaan.

De dagen gingen langzaam voorbij. Vrijdag was ik de hele dag afwezig. In de klas op school zat ik alleen maar te denken aan wat komen zou gaan. Wat was de meesteres met mij van plan en was mijn leven nu over nu zij mij in haar macht zou hebben?! Gelukkig was het al donker dan zou het minder opvallen als ik de bosjes in zou lopen.

Mijn fiets parkeerde ik bij de bushalte en ik ging snel het park in. Ik liep het pad op en al snel zag ik dat het pad afboog naar links. Ik keek nog even goed over me schouder of niemand me zag, ik was toch bang dat ik op zou vallen.

Ik zag niemand en snel liep ik door tot het einde. Daar aangekomen zag ik inderdaad wat hoge bomen in een rijtje staan. Ik liep snel naar de achterste en zag daar een grote vuilniszak liggen met een enveloppe waar groot: Voor mijn sletje op stond. Ik hurkte in het gras en pakte de brief die in de enveloppe zat:. Dit is dan het moment, vanaf vanavond ben je echt van mij en ga je echt alles doen wat ik zeg, Ik zal je leven beheersen! Je weet wat er gebeurd als je niet doet wat ik zeg! Dan zal iedereen zien wat jij graag achter de webcam uitvoert!

Voor vanavond heb ik wat leuks voor je verzonnen, Je gaat hier in het park mijn opdrachten uitvoeren die ik in enveloppen voor je heb neergelegd. Let op dat je precies doet wat de bedoeling is, want ik hou je in de gaten slet!

Ten eerste doe jij NU al je kleren uit! Deze doe je in de vuilniszak die bij de enveloppe zat. Ook doe je al je andere spullen die je bij je had in deze zak. De zak knoop je hierna dicht en gooi je in de brandnetels die achter de boom staan!

Daarna ga je lopen naar rechts tussen de bosjes door. Je al het hier ongetwijfeld een beetje kennen, hier tussen de bosjes loopt een pad parallel aan het normale loop pad van het park.

Volg dit pad en kijk goed waar je volgende opdracht hangt sletje. Veel plezier en pas op dat niemand je ziet! Ondertussen bonsde mijn hart in mijn keel en brak het zweet me uit. Ik besefte dat ik echt geen keus had en dit wel zal moeten doen. Ik keek een paar keer om me heen, probeerde me zo klein mogelijk te maken en deed al mijn kleren uit.

Daar stond ik dan helemaal naakt in een park. Ondanks dat ik het niet wou stond van spanning mijn penis recht vooruit. Ik vond het vreselijk eng maar stiekem toch ook wel geil wat ik moest doen. Ik propte alles in de zak, ook mijn sleutels en telefoon en knoopte de zak dicht. Hierna gaf ik hem zoals opgedragen een slinger en daar ging hij recht tussen de brandnetels.

Nu moest ik gaan lopen, helemaal naakt door het half donkere park. Bij elke stap die ik deed keek ik om me heen en ik probeerde half te kruipen. De tocht voelde zo vernederend en na 10 stappen had ik helaas me volgende opdracht nog niet gevonden. Bij elke grote boom keek ik of ik een enveloppe zag hangen of liggen.

Men voeten begonnen ondertussen pijn te doen. Tussen het gras had ik een paar keer op een brandnetel gestaan en dat begon nu goed te jeuken, Bij de 5e grote boom vond ik dan eindelijk de volgende enveloppe. Ik pakte hem en ging zitten tegen de boom aan, door de bosjes zou ik dan bijna niet zichtbaar zijn voor even.

Hoe voelt dat nu, lekker geil he zo door die bosjes te lopen. Vanaf nu gaat er iets veranderen. Opzoek naar de volgende opdracht ga je op handen en voeten kruipen als een echte slaaf!

Verder vind je achter de boom 2 tepel klemmen. Mijn kop ging hangen en zei nee, ik gooi het al weg. Ik ging de deur uit, naakt in de hoop niemand tegen te komen, het was ongeveer 50 meter lopen en nog weer terug.

Ik had goed uitgekeken en heb de condoom snel weggooit. Bij terugkomst hadden ze de deur dicht gegooid, ik belde aan. Het leek wel een eeuwigheid te duren, maar uiteindelijk na een minuut of 2 deden ze open. Daar ben je sletje, de dildo zit nog onder je zaad, lik die ook eens even schoon. Ik moest mijn eigen zaad van de dildo aflikken.

Ze schreeuwden en zeiden dat vind je wel lekker sletje. Lea begon op een gegeven moment mij zelf in de mond te neuken.

Uiteindelijk was het schoon genoeg volgens hen. Het was een uur of 2 toen de Ellis en Lea naar bed wilden. Slet kom even hier lik ons eerst even klaar zodat we lekker kunnen slapen, ik moest mee naar de slaapkamer van Lea en heb haar voor de 2 keer die avond klaar gelikt weer werd ik bij het klaarkomen vast gedrukt tussen haar dikke bruine bovenbenen.

Toen naar Ellis, ik kwam binnen en ik moest direct op bed gaan liggen, ze kwam met haar kut boven op mij zitten en reed zich in no-time klaar op mijn mond gezicht. Nu ophoepelen naar beneden. Ik kwam de trap af en toen hoorde ik Laura op de wc mij roepen. Ik deed de deur open en zij zat daar te pissen. Toen zei ze ik heb geen zin om me af te drogen zorg jij even dat mijn kut weer lekker schoon is.

Ik wilde wc papier pakken, wat doe je slet, je denkt toch niet met wc papier. Ga eens liggen met je gezicht pal voor de wc, ik lag daar toen ging ze staan en liet zich zakken, lik mijn kut schoon!

Jolanda, Marion en Maaike keken inmiddels toe, dus dat vind je wel lekker sletje. Dat scheelt ons weer in wc-papier, vanaf nu lik jij onze kutjes lekker droog. Ik proefde de zilte smaak van pis bij Laura nog goed. Uiteindelijk was het goed en gingen we weer naar de kamer.

De rest wilde ook naar bed, natuurlijk moest ik ze allemaal nog even klaar likken. Nadat ik als laatste Jolanda had klaargelikt, werd ze wat vriendelijke en vroeg wil je in het vervolg bij ons zitten of nog steeds met de rug naar ons toe. Ik wil graag bij jullie zitten, ga ik proberen te regelen voor jou.

Je krijgt het niet makkelijk sletje. Nu ga je alles opruimen en ga je op de bank slapen, naakt he. Nadat ik alles op had geruimd ging ik op de bank liggen en viel ook direct in slaap.

Maar na een uur werd ik gewekt door Maaike, sletje ik moet naar de wc, dus mee komen en zo je werk als wc-papier doen. Nadat zij klaar was ben ik weer gaan slapen. De volgende ochtend werd ik gewekt om 8 uur. Ellis was als eerste wakker, sletje maak het ontbijt eens klaar. Nadat de tafel gedekt was voor 6 personen, ik mocht niet mee eten. Moest ik de rest wekken. Bij iedereen wekte ik ze door te zeggen Meesteres en de naam uw ontbijt staat klaar.

Nadat iedereen aan tafel zat en ik iedereen koffie in had gedaan, vroeg Marion aan mij, wil jij ook een bakje koffie. Tuurlijk zei ik ja. Oke, pak maar even een kopje. Ik wilde mij koffie in doen maar toen werd ik tegen gehouden. Jij wilt met room he, dus trek je eerst maar eens af en spuit je zaad in het kopje.

Ik stond aan het hoofd van de tafel en ze keken mij allemaal aan maak eens aan, wij willen ontbijten, daar stond ik mij af te trekken voor mijn 6 Meesteressen. Ik spoot snel, had nog een lichte ODOL, gelukkig spoot ik ook alles in het kopje. Ik kreeg er koffie bij in. Ik moest op de knieen zitten en moest mijn koffie met zaad opdrinken.

Nadat zij het ontbijt op hadden ging iedereen zich douchen. Ik was naakt aan het afwassen. Iedereen was klaar en liep in bikini.

Ik moest mee komen en werd op het bed vastgebonden, ik kon nergens heen. Ik kreeg ook nog een paar sokken in mijn mond, zodat ik niet kon schreeuwen. Wij gaan lekker naar het strand, we zien je eind van de middag wel weer sletje. Ze gingen weg en ik viel in slaap. Tegen 4 uur werd ik wakker gemaakt door Ellis. Zo sletje lekker geslapen. Volgens mij wel, ik had een stijve. Daar zullen we eerst eens wat aan doen en ze kneep mij in de ballen en liep weg. Toen kwam ze weer met een pak met ijsklontjes en legde die op mijn pik.

In een mum van tijd was er niets meer van over. Toen maakte ze me eindelijk los. De anderen komen zo, we gaan barbecuen, we hebben Rik en Joost ook uitgenodigd. Maar we willen niet de hele tijd tegen dat kleine slurfje van je aankijken.

Ik kreeg een roze string toegeworpen, deze deed ik aan en daar stond ik echt vernederend. Even later kwamen de rest ook binnen. Ik moest mee helpen ze hadden vlees gehaald en de koelkast moest ik vullen. We hebben nog een regel, je zegt niets, je mag alleen wat zeggen als wij je daar toestemming voor geven.

Wil je wat vragen dan steek je je hand maar op, net zoals vroeger op school. De dames gingen douchen en ik moest de bikini's ophangen. Ze waren Laura en Marion waren nog niet klaar toen de bel ging. Jolanda schreeuwde direct tempo sletje laat onze gasten niet wachten, ik deed de deur open en Rik en Joost kwamen binnen, staat je goed sletje dat roze.

Rik zei direct ik moet naar de wc en aangezien jij het wc papier bent meekomen. Ik moest naast de wc gaan zitten en zijn pik vasthouden en richten, laat er niets naast komen, want dan kun je het oplikken. Tuurlijk ging er iets naast, daar zorgde Rik wel voor. Hij was klaar en moest eerst zijn pik schoon likken en even zuigen totdat hij een stijve had.

Toen vond hij het goed deed zijn broek dicht en ik moest op de knieen een paar drupjes pis van hem oplikken. Ik liep naar de kamer en moest eerst iedereen wat inschenken de dames allemaal wijn en Rik en Joost een biertje, ik kreeg een glas water. Nou sletje begin maar eens met barbecuen, ik moest de BBQ verzorgen zodat zij lekker met elkaar konden kletsen en genieten.

Ik had net het eerste vlees er op liggen toen de bel weer ging. Kom sletje doe de deur open. Ik twijfelde, maar ging toch, ik deed deur open en er stonden 4 oudere vrouwen van half 40 voor de deur.

Jij bent het sletje, nou laat ons eens binnen! In de tuin aangekomen moest ik mij door hen 4 laten keuren. Doe je string eens uit en kom hier staan. Daar stond ik, wat een klein wormpje heb je daar, daar hebben we wel wat voor. Ik kreeg een blauw pilletje en naar later bleek was dat een erectiepil, een goed half uur later had ik een stijve. Ik moest me 1 voor 1 voorstellen als sletje.

MAN LIKT SPERMA UIT KUT MAN GEZOCHT VOOR TRIO

EROTISCHE MASSAGE PRIVE EROTISCHE MASSAGE UTRECHT

: Onderdanige slaaf stiekem sex op school

Dikke vrouwen gangbang amateur escort limburg Ik ging de deur uit, naakt in de hoop niemand tegen te komen, het was ongeveer 50 meter lopen en nog weer terug. Komende vrijdag avond gaan wij beter kennis maken slet. Net toen ik het venster weg wou klikken kreeg ik een bericht van iemand die zich ‘MrsAngela’ noemde. Ik wilde mij koffie in doen maar toen werd ik tegen gehouden. Ah geweldig verhaal wordt er helemaal gelukkig van!!
Onderdanige slaaf stiekem sex op school Leest precies zoals ik het eens zou willen. Ik liep naar de kamer en moest eerst iedereen wat inschenken de dames allemaal wijn en Rik en Joost een biertje, ik kreeg een glas water. Tuurlijk ging er iets naast, daar zorgde Rik wel voor. Ze schoot in de slappe lach maar zei niks. Iedereen was klaar en liep in bikini.
GEIL ZWOLLE EROTIC MASSAGE UTRECHT 761
MAN LIKT SPERMA UIT KUT MAN GEZOCHT VOOR TRIO 231