Kutsap meesteres zoekt vaste slaaf

kutsap meesteres zoekt vaste slaaf

En dan nog even de orgasmes je had er 5 tijdens het onderzoek niet dat ik dat erg vind maar ik heb het nog maar een keer meegemaakt en dat was met mijn assistente Susan maar die kwam drie keer klaar.

Ik moet zeggen dokter dat ik bij de andere huisarts in heel die keren dat ik er ben geweest maar een keer een orgasme heb gehad. Eens te meer reden om ook daar eens een goed onderzoek naar te doen. Ik ben dan ook bereid om je op te nemen in mijn bestand als patiente en ik verneem graag van je voor welke keuring je kiest Helga. Het zou mij een groot genoegen zijn als ik van u het experimentele onderzoek mag ondergaan dokter. Goed dat is dan afgesproken en dan begint het vanavond om 7 uur bij mij thuis wand ik heb niet alle materiaal hier om je op die wijze te keuren.

Wat gaat er dan gedaan worden dokter. Dat zal ik je zeggen maar eerst een compliment voor je kleding je ziet er prachtig uit je straalt een en al geilheid uit. Ik wil dan ook dat je altijd zo gekleed naar hier of in mijn praktijk aan huis komt. Het rokje mag wel wijd zijn of nouw zoals nu maar nooit langer is dat goed begrepen Helga. Ja dokter ik zal er voor zorgen. Dan ga ik je nu vertellen hoe het verder gaat je komt vanavond om 7 uur bij mij thuis en dan krijg je van mij kogeltjes in je vagina twee stuks met een klein kogeltje er in zodat als je beweegt ze zult voelen.

Deze blijfen er 24 uur in en dan kom je weer bij mij thuis en krijg je een maatje groter in je vagina een dat gaat zo door tot volgende week vrijdag en dan begint de keuring. Bij het inbrengen van de kogeltjes is mijn assistente Susan alijd aanwezig als zuster ook wel nurs genoemd alsmede assisteert ze mij bij de keuring.

Kun je er mee akkoord gaan Helga. Goed dan zie ik je over anderhalf uur. Helga fietste naar een cafetaria in de buurt om wat te eten en te drinken overdacht nog eens water besproken was en realiseerde zich dat het 10 dagen ging duren alvorens ze wist of ze goed gekeurd zou zijn om patiente te mogen zijn bij dokter Dorrit. En de gedachte dat ze 8 daden lang zou voelen dat er een keuring zou volgen alleen de duur daar werd Helga al bloedgeil van.

Ze had wel eens gehoord dat er liefdeskogels waren en dat ze er uit zagen zoals dokter ze beschreef maar was nooit op het idee gekomen om ze te kopen en ze dan te proberen. Helga rekende af en vroeg hoe ze het beste naar het adres van dokter kon komen en ze kwam er achter dat het een heel eind buiten het dorp was en ze moest dan ook flink door fietsen om op tijd te zijn.

Helga belde aan en even later hoorde ze naaldhakken op de tegelvloer de deur ging open en daar stond Susan die niet meer aan had dan schoenen nylons tepelstretsers en een dildogordel alhoewel Helga niet wist dat er dildo's in zaten. Zo Helga hang je jas hier maar op en volg mij. Ze kwamen in een heel grote praktijkruimte veel groter dan de andere praktijk er stond een gynacologenstoel maar ook een tafel die een splitsing had voor de benen een loopband zoals in eeen sportschool een hometrainer maar daar zat nog iets meer op en onder het zadel ook nog een roeiaperaad maar daar was ook het een en ander aan gewijzigd verder een aantal glazen kasten met heel veel spullen er in die Helga voor een groot deel niet thuis kon brengen.

De zuster vroeg Helga om zich geheel uit te kleden schoenen en nylons aan houden dan kwam de dokter zo. Zuster draaide zich om en verliet de ruimte. Even later hoorde Helga het klikken van twee paar hoge hakken en de deur van de praktijk ging open en de mond van Helga viel open toen ze dokter Dorrit zag wit leren laarzen tot halverwege haar dijen en zwarte zelfophoudende nylons een zwart ultra kort rokje witte blouse en een witte dokters jas en om haar nek een stethoscoop.

Ze liep op Helga toe en vroeg bevalt het je wat je ziet en met haar wijsvinger onder haar kin duwde ze haar mond dicht. O ja zeker dokter heel erg mooi maar ik had dit niet verwacht. Er zullen wel meer dingen zijn die je niet verwacht Helga maar ga maar op de gynacologenstoel liggen en nurse we beginnen met een nul meeting. Helga ging liggen en dokter nam plaats op een krukje tussen Helga haar benen deed de door Susan aangereikte handschoenen aan en zei tegen Helga ik ga eerst in je kut voelen en meteen voelde Helga meerdere vingers naar binnen gaan die daar lang voelden.

Nurse Susan nam de bloeddruk op en de handslag aan de pols met de stethoscoop op haar hard en in de lies en hals. Wat dokter deed kom Helga alleen maar voelen wand ze lag helemaal plat en hoorde dokter zeggen en nu de eendenbek in de kut.

Helga verbaasde zich over het taalgebruik maar vond het wel geil zeker nu de eendenbek helemaal open werd gedraaid en dokter hoorde zeggen neukkanaal ziet er heel goed uit. Het volgende liet dokter zien en dat was een dildo met een slag en een blaasbalg ze demonstreerde hoe ze de wijte van de kut ging meten hetgeen Helga even later ondervond en ze moest wel even op haar tanden bijten toen de dildo in zijn volle omvang een paar keer in en uit haar kut werd bewogen alsof ze geneukt werd.

Daarna voelde ze hoe de kogels diep in haar kut werden geduwd en hoorde je mag je aankleden we zijn klaar en ik zie je morgen om de zelfde tijd terug. En nog even dit Helga haal de kogels er niet uit onder geen enkele voorwaarde anders kan ik geen goed onderzoek doen en hou er rekening mee dat je word gecontroleerd of de kogels wel in jou kut zitten.

Als je nog even wacht dan zal ik je laten zien wat het betekend wat ongehoorzaam zijn inhoud nurse ga eens even op de gynacologenstoel liggen. Susan nam plaats en dokter Dorrit kwam met een sleuteltje en deed de gordel los en wat Helga toen zag deed haar een ooooooonee toch.

Jawel Helga ze is stout geweest en daarom moest ze dit 80 uur dragen. Hoezo stout geweest dokter. Ze heeft jou veel langer de chatether laten zitten dan nodig was en hoewel je het lekker vond heeft Susan zich aan de regels te houden ook als ik er niet ben.

Na dat de nurse een kuisheidsgordel aan had gekregen die ook weer op slot ging verliet Helga de dokter en haar nurse. Ja Helga nog even dit er komt op je computer een lijst in die moet je invullen en voor volgendeweek dinsdag weer aan mij terug sturen. Helga had heerlijk geslapen en in bad geweest waarna ze naar school ging. Nog voor ze de klas in ging sprak juf Margreet haar aan en zei dat ze zich bij de directrice moest melden. Het lopen door de lange gangen liet Helga niet onberoerd in haar onderbuik ze voelde de kogels constant ze klopte op de deur en een stem riep binnen.

Helga liep naar het bureau de directrice liet haar op een stoel plaats nemen en begon te praten. Lieve Helga ik ben via onze schoolarts Diana op de hoogte gebracht van het feit dat jij volgende week vrijdag zaterdag en zondag een patiente keuring moet ondergaan klop dat. Goed buiten dat ik op de hoogte ben is dat juf Margreet dokter Diana een dame in de stad en haar dienstmeisje zij zijn allen bekend met jou tel nr en zullen je per sms oproepen bij hun te verschijnen voor controle of de kogels in je kut er nog in zitten is dat duidelijk Helga.

Goed je spreekt mij van af nu aan met directrice Sacha is dat begrepen. Ga dan naar dat kamertje en maak je onderlichaam bloot voor controle.

Helga deed wat van haar werd gevraagd en stond met een naakt onderlichaam te wachten toen de directrice binnen kwam ze deed een onderzoekshansdchoen aan ging voor Helga staan en zei benen wijd. Helga spreidde haar benen en voelde meteen de vingers van de directrice in haar kut die steeds dieper gingen en de kogels beroerde. Dat is goed ze zitten er nog in en de dokter had gelijk je bent zeiknat in je kut dat maakt het controleren wel een stuk makkelijker.

Je mag je aankleden alleen je slipje wand die panty die je aan had belemmerd de controle teveel dan ga je naar huis doet zelfophoudende nylons aan en dat doe je tot de keuring is dat duidelijk Helga.

Op de fiets naar huis dacht ze nog eens goed na wat de directrice had gezegd en ondertussen voelde ze de kogels weer. Weer terug in de klas ging de tel en Helga keek naar het bericht kom na de les naar spreekkamer vier voor controle juf Margreet. Ook nu werd gevoeld of de kogels aanwezig waren waarna het volgende lesuur begon.

Net voor de pauze ging de tel weer en ze zag dat ze zich moest melden in de stad bij Madam Astrid het adres stond erbij. Hier aan gekomen liet een dienstmeisje haar binnen. Ze was gekleed in een heel kort jurkje van latex enorm hoge naaldhakken zwarte nylons met naad en een dienstmeisjeskapje in haar haar. Helga werd bij Madam gebracht en moest voor madam gaan staan het dienstmeisje ging onder Helga haar rok en stroopte haar slipje naar beneden.

Helga was even beduusd maar al snel weer bij haar positieven wand madam werd een rubberhandschoen aangereikt en even later voelde Helga meerdere vingers in haar kut en die bleven daar aanmerkelijk langer dan dat de anderen hadden gedaan zolang zelfs dat Helga moeite had om weer op tijd op school te zijn. Die middag werd Helga nog twee keer gecontroleerd tussen de lessen door Sacha en Margreet. Na school toen ze op het plein naar haar fiets liep ging de tel weer en moest ze weer naar Madam Astrid maar nu werd ze gecontroleerd door het dienstmeisje Conny.

Daarna moest ze naar dokter Diana in haar praktijk hier moest Helga zich helemaal uitkleden en op een bed gaan liggen dokter ging naast haar op bed zitten deed Helga haar benen uitelkaar en legde een hand op haar buik en de andere gingen vingers in haar kut en voelden langdurig hetgeen Helga niet onberoerd liet en met haar billen omhoog ging om de dokter tegemoet te komen dokter keek Helga aan en zei ontspan je maar hoor wat ik voel is uitstekend goed blijven ontspannen.

Helga haar hand lag naast haar en dokter zat met haar dij er tegen en Helga voelde haar nylons. Terwijl de vingers van dokter steeds dieper gingen trok Helga haar hand omhoog en ging dan vanaf dokter haar knie naar boven en streelde zo haar dijen en een glimlach van dokter zei genoeg dat ze door kon gaan en dokter liet weten dat ze zelden een jonge kut zo soepel had gevoeld.

Hier na moest Helga zich omdraaien en op handen en knieen gaan zitten waarna dokter nogmaals in haar kut voelde. Daarna mocht ze zich aankleden en Diana zei je merkt wel als je tel gaat en je weer moet komen waarop Helga Diana een kus op haar mond gaf en tot genoegen van Helga werd beantwoord met de tong die heel even in Helga haar mond ging en de armen van dokter om haar middel voelde. Nog maar net op haar fiets ging de tel weer en moest ze bij dokter Dorrit komen en ook daar werd de controle uit gevoerd eerst door nurse Susan en meteen daarna door dokter Dorrit en bijde waren tevreden.

Om vijf uur was ze weer bij dokter Dorrit om het tweede set kogels te ontvangen vooraf gegaan door een onderzoek met een eendenbek of het in haar neukkanaal goed was om de tweede set kogels te krijgen. Om even na acht uur ging weer de tel en moest ze naar directrice Sacha.

Bij haar thuis aan ge komen deed juf Margreet de deur open geheel naakt met nylons zeer hoge hakken en een aantal ringen in haar schaamlippen en ook in haar navel en haar tepels zaten ringen die met elkaar waren verbonden door kettinkjes. In het tussenschot van haar neus zat een heel dikke ring waardoor haar tong stak en was vergrendeld met een staafje door haar tong zo dat praten onmogelijk was alleen wat gemurmel hoorde Helga maar begreep dat ze haar moest volgen.

Bij de directrice aangekomen liet het geen twijfel of ze werd weer gecontroleerd en Helga was deze dag al zo getraind dat ze haar rok omhoog deed en haar slipje uit haar benen spreidde zodat Sacha de controle kon doen. Daarna vertelde Sacha aan Helga dat al enkele jaren Margreet haar slavin was en vroeg wat ze er van vond. Helga pakte de uitgestrekte handen van Sacha en zei ik ben niet verbaast directrice Sacha hoewel ik dit niet had verwacht vind ik het heel boeiend om te zien en het maakt me heel erg geil directrice Sacha.

Dat zie ik het geilvocht loopt uit je kut langs je dijen het doet ons allemaal een genoegen om te zien hoe je met de voorbereiding van je keuring omgaat kleed je aan en ga naar huis je hoord nog van ons. Helga fietste naar huis nu nog beter de kogel voelend dan de eerste en vroeg zich af hoe het zou gaan als ze de grootste kogels zou dragen en hoe groot die zouden zijn.

Thuis aangekomen opende ze de computer en haalde het mailtje van dokter Dorrit binnen om de lijst in te vullen waarvoor ze opdracht had gekregen van dokter en dinsdag op zijn laatst binnen moest zijn. Zo zag ze dat ze maar een vraag kon zien en pas als die was beantwoord kwam de volgende vraag zodat Helga niet wist hoeveel vragen er zouden komen. Het begon heel normaal met wie ze was hoe oud geboortedatum maar dat werd al snel anders toen ze vragen als scheer je je kut regelmatig omschrijf hoe het de eerste keer was toen je neukte heb je wel eens anaal geneukt hoe oud was je toen je begon met neuken hoeveel keer neuk je per dag of week.

Welke voorbehoedsmiddelen gebruik je hoe vaak masturbeer je masturbeer je met je vingers of met een vibrator duw je tijdens het masturberen wel eens iets in je kut of kont. Als je aan seks denkt waar denk je dan aan fantaseer je wel ergens over.

Helga omschreef hier over dat ze veel fantaseerde over dat ze door meerdere mannen werd geneukt en dan wel vele uren achter elkaar maar ook toen ze wist dat ze lesbisch was dat ze een stel vrouwen met de tong moest bevredigen en dat ze soms lang een plug in haar kont moest houden. Verdere vragen waren vind je je zelf mooi ben je tevreden over je tieten je buik je kut je kont je dijen je billen je schaamlippen je clitoris.

De vragen waren wel heel intiem maar Helga vond het ook weer niet erg om ze te beantwoorden wand ze vond het wel normaal dat de dokter dit moest weten las ze bij haar patiente wilde zijn. Helga was op vraag 75 en had geen idee hoeveel er nog kwamen en besloot daar morgen mee verder te gaan. De volgende morgen ze was net uit bad toen de tel weer ging en ze moest op controle bij dokter Dorrit en die zelfde dag ook nog naar Madam Astrid twee keer en ze zag Conny haar bijde armen in een leren zak op haar rug strak bijelkaar gebonden waren en ook had ze een kuisheidsgordel aan die met hangslotjes was verzegeld.

Bij Sacha werd ze gecontroleerd heel lang en ook voor het eerst via haar kont en dat was een heel raar gevoel vond ze daar bij kwam dat het gedaan werd terwijl Margreet op een tafel lag vastgebonden met haar benen wijd en dat ze werd geneukt door een machine die zo was afgesteld dat tijdens de controle de machine een paar keer sneller en dan weer zachter liep. Maar toen Sacha klaar was maakte ze een arm van Margreet los en moest Margreet Helga ook nog voelen of de kogels in haar kut zaten.

Om drie uur werd ze ontboden bij dokter Diana en al snel lag ze met haar benen wijd dokter ging naast haar zitten hield met de ene hand haar knie vast en ging met haar andere hand tussen Helga haar benen.

De vingers van de dokter gingen naar binnen om te voelen of de kogels aanwezig waren de eerste keer had Diana al gemerkt dat Helga zich snel ontspande en dat was nu ook weer het geval en zelfs beter. Er kwam een glimlach om haar mond en dokter vroeg waar ze aan dacht en ze antwoordde ik moet denken aan juf Margreet als ik haar voor de klas zie staan morgen en ik alleen weet dat ze geringd is in haar schaamlippen en haar tepels.

Vind je dat een fijne gedachte en ook een voorrecht Helga. Dat is heel fijn maar ik zie dat je weer de zelfde nylons aan hebt heb je geen andere. Nee dokter deze was ik elke avond uit en doe ze weer aan ik heb panty's genoeg maar die mag ik niet meer dragen van dokter Dorrit.

Goed Helga ik zie dat je geniet van de controle dus ga ik je noch even langer voelen en als ik met de controle klaar ben dan ga je met mij mee en gaan we zelfophoudendenylons voor je kopen zodat je elke dag andere aan hebt.

Ondertussen genoot Diana van de vingers van Helga die steeds hoger langs haar dijen ging en bij haar slipje waren aangekomen en door haar slipje haar kutje streelde en Diana verwachte dat het niet lang zou duren of Helga zou met haar vingers in de slip van Diana gaan en haar kut beroeren.

Nog nagenietend van de controle die ze zo liet ze dokter weten het lekkerst vond bij dokter Diana ging ze met dokter naar de winkel en kreeg ze tien paar nylons en kreeg tevens te horen dat ze morgen alle panty's mee moest nemen zodat ze die niet meer aan kon doen. Onderweg naar dokter Diana kreeg Helga een sms dat ze naar dokter Dorrit moest komen voor nieuw kogels. Bij dokter thuis bedankte ze haar voor de nylons en weer volgde een lange tongzoen die Helga behoorlijk van streek bracht wand ze vond het heerlijk maar wist niet goed waarom dokter dat toe liet.

Bij dokter Dorrit aangekomen werd ze begroet door nurse Susan die een stalen halsband droeg met een metalen schildje waarop stond slavin Susan eigendom van meesteres Dorrit verder nylons en extreem hoge hakken en zo ging ze Helga voor naar de dokter waar ze even later naakt op de gynaecologe lag en de kogels werden verwijderd en ook nu pas zag Helga hoe groot ze waren en het onderzoek ging het zelfde als de dagen ervoor en ze voelde dat het speculum weer groter was dat in haar kut zat maar hoe groot zou ze pas zien als ze klaar was en op mocht staan.

Dokter zei zeer tevreden te zijn met name over de soepelheid van haar kut en Helga kreeg te horen dat nu elke controle zowel via de kut als de kont gedaan moest worden en Susan kreeg de opdracht iedereen daarvan op de hoogte te brengen.

Thuis aan gekomen ging Helga verder met het invullen van de lijst. De vragen gingen over orgasme hoeveel ze kende en hoelang ze een orgasme voelde welk orgasme ze het lekkers vond en of ze weleens meerdere orgasmes achter elkaar had gehad en hoeveel. Verdere vragen gingen over hoeveel verschillende soorten seks ze kende.

En of ze wel eens de voornoemde seks had gedaan. Wel liet ze weten dat wat Dorrit met Susan deed en Sacha met Margreet ze wel onder sm vond vallen en dat het haar zeer aansprak. En de voorbereiding voor de keuring kon ze ook nergens anders plaatsen als onder sm maar dan de lichte vorm. Wat ze verder wist was van de computer waar ze veel keek naar tubegalore. Helga verstuurde de lijst toen ze de vragen had beantwoord. Helga verbaasde zich over met welk gemak ze de kogels in haar kut kon dragen en zeker als ze nieuwe kreeg en de kogels die uit haar kut kwamen op tafel zag liggen.

Woensdag na de les om 14,00 uur ging de tel en moest ze zich bij dokter Diana melden voor controle. Maar wat Helga niet wist was dat Diana een lang gesprek had gehad met Dorrit en Sacha over wat ze voor Helga voelde en dat ze haar graag bij zich wilde hebben en wat er mogelijk was om haar op te leiden als Nurse.

Sacha wilde wel zeker hebben dat Helga haar studie economie af zou maken maar was er zeker van dat Helga als ze op het aanbod van Diana in zou gaan ze er de studie verpleging wel bij kon doen zeker met hulp van Sacha en Margreet. Diana was dan ook van plan om Helga te vragen wat ze er van vond en dat ze ook bij haar kwam wonen zodat ze volgens de strikte regels van Diana zou gaan leven.

Helga belde aan bij Diana en even later lag ze met de benen wijd voor controle en wat Helga opviel was dat de controle lager duurde dan anders de vingers dieper in haar kut gingen en Diana voortdurend glimlachte en zei goed zo Helga prima zo goed jij je ontspant dat zal zeker de keuring goed doen.

En nog steeds met de vingers in haar kut deed Diana het voorstel aan Helga om bij haar te komen wonen en ook een opleiding als verpleegster en doktersassistente te gaan volgen. Diana merkte meteen dat Helga nog geiler werd dan ze al was. Helga zei meteen maar wat dan met mijn opleiding economie die wil ik wel afmaken en dat duurt nog vier jaar. Dat is geen enkel probleem Helga ik heb navraag gedaan op school en bij dokter Dorrit besproken en zei vinden beide dat je heel goed kunt leren en wij helpen je bij de studie,s bovendien hoef je je geen zorgen te maken over je vrije tijd wand dat word geheel door mij bepaald.

Diana controleerde ook nog via Helga haar kont en was tevreden. Zonder zich te mogen aankleden nam Diana haar mee naar de kamer en zei ga zitten Helga dan vertel ik je wat het inhoud als je beslist om bij mij te komen wonen je hoeft nu niet te beslissen pas na dat je gekeurd bent bij dokter Dorrit.

Ik ga er vanuit dat je gehoorzaam aan mij bent en de opleiding om een goede slavin te worden en dat je geheel in stijl aan mijn opdrachten zal voldoen. Ik beperk je om van je lichaam gebruik te maken in welke zin dan ook dat betekend dat je alles moet vragen van naar het toilet gaan tot klaarkomen mag alleen met mijn toestemming.

Daarom word je zo snel mogelijk voorzien van piercings en andere beperkende maatregelen zoals een kuisheidsgordel en ook worden sondes aangebracht zodat ik op afstand kan zien of je je aan de regels houd. Je word bij de opleiding verpleegster en doktersassistente als wel je opleiding tot Nurse en economie bijgestaan zodat je de dubbele opleiding met glans kan afwerken directrice Sacha en juf Margreet als ook dokter Dorrit weten dat je het kan.

Dan eet je een boterham mee en dan kun je naar dokter Dorrit voor nieuwe kogels. Onder het eten liet Diana nog weten dat zij ook bij de keuring zou zijn en ook enkele handelingen met betrekking tot de keuring zou doen Helga stond op sloeg haar armen om Diana heen en zei bedankt dokter ik zal heel goed over uw aanbod nadenkende barste in tranen uit.

Weer wat gekalmeerd en aan gekleed ging Helga voor nieuwe kogels naar dokter Dorrit. Daar aangekomen deed dokter zelf e deur open en was gekleed in wit leer maar dat liet niets te raden over de borsten puilden uit de bh en haar slipje kon de schaamlippen niet helemaal verbergen.

In de spreekkamer aangekomen zag Helga waarom Susan de deur niet open had gedaan ze liep op de loopband en er kwamen allerlei draden en slagen tussen haar benen uit er zaten div plakkers op haar lijf en borsten en aan de tepels zaten klemmetjes met draden eraan en alles ging naar twee kasjes met allemaal meters erop.

Helga lag zo op de gynacologenstoel dat ze plat op haar rug wand ze mocht nog steeds niet zien wat de dokter deed wel voelen maar zo zag ze Susan wel en het viel haar op dat het leek dat Susan schokjes kreeg. Doordat Helga steeds naar Susan had gekeken was het net of dokter eerder klaar was maar niets was minder waar wand de klok was al anderhalf uur verder toen Helga weer naar huis ging. Dat dacht ze tenminste wand nog maar net op de fiets ging de tel en werd ze voor controle verwacht bij Astrid en Conny waar ze de hele nacht moest blijven.

Vrijdagmorgen net voor Helga naar school ging vroeg tante of ze al een andere dokter had en Helga zei ik word vandaag morgen en overmorgen gekeurd en als alles goed is dan heb ik zondag een andere huisarts dus tante daar hoeft u zich niet druk om te maken en maandag horen jullie of ik uit huis ga.

Stomverbaasd tante en de rest van de familie achter laten ging ze naar school waar ze tot vier uur les had en dan naar dokter Diana om met haar om zes uur te melden bij dokter Dorrit voor de keuring. Nog voor dat ze naar de Dokter gingen voor de keuring liet Helga aan Diana weten dat ze akkoord ging met het voorstel om bij haar te komen wonen en de opleidingen te volgen.

Diana omhelsde Helga en vroeg per wanneer ze dan kwam waarop Helga antwoordde als U het goed vind dan meteen na de keuring. Diana kon zich daar helemaal in vinden en zei bij deze van harte welkom geil sletje je zult er geen spijt van krijgen maar het word wel hard werken voor je met al die studies.

Ga je klaarmaken dan gaan we naar dokter Dorrit voor we telaat komen je weet hoe steng dokter kan zijn. Om exact 6 uur stond Helga met Diana voor de deur bij dokter Dorrit en werd binnen gelaten door Susan gekleed in een nursing outfit. Helga melde zich met de woorden ik kom voor de keuring nurse. Wilt U mij dan maar volgen. Even later stond Helga voor de dokter die gekleed was in een strak om haar lichaam sluitend rubber outfit wat niet veel te raden over liet.

En al snel volgde de opdracht uitkleden geheel naakt en dat betekend hier altijd schoenen en nylons aanhouden zei dokter op strenge toon. Eerst werden een aantal metingen gedaan en Helga verbaasde zich wat er allemaal werd opgemeten zoals omvang van borsten buiken heupen maar zeker de afstand tussen haar tepels en van de tepels naar de clitoris de lengte van de schaamlippen de afstand tussen kutje en anus de beenlengte hoever de benen gespreid konden worden maar ook mond neus en oren werden gemeten en met uitgestoken tong de afstand van het puntje naar de clitoris en naar de anus.

Na ook de omvang van de borsten ging dokter over tot het beluisteren met de stethoscoop wat ook weer heel veel tijd nam wand Helga stond er versteld van hoe lang het duurde voor dokter hier mee klaar was en nog steeds had ze de kogels van de dag ervoor in haar kut en die begonnen zich danig te melden wand die waren heel zwaar zeker dat ze de meeste tijd met gespreide benen moest staan. Nu moest Helga door de spreekkamer op en neer lopen en keken de dokters hoe ze liep en zeiden tegen elkaar dat ziet er goed uit ze loop goed de heupen bewegen goed en toen zei dokter Diana en nu zonder kogels waarop Helga haar benen moest spreiden en de kogels naar buiten moest drukken zo in de hand van de dokter.

Verder moest ze nu weer lopen en Helga hoorde dat ze tegen elkaar zeiden met kogels loopt ze beter ze kan nog wel wat training gebruiken maar ik ben wel tevreden.

Het vervolg van het onderzoek vond plaats op de gynacologenstoel waarbij wel tien verschillende speculums werden gebruikt telkens oplopend in een maat groter hetgeen zonder moeite ging maar wat Helga verbaasde dat na dat dokter Dorrit klaar was met de speculums dokter Diana het nog eens over deed en bij het laatste speculum liet dokter het zitten en ging het resultaat van het speculum onderzoek uitgebreid met Dorrit bespreken.

Daarna kwam nurse Susan die opdracht kreeg van dokter Dorrit om Helga haar kut voor te bereiden op verder inwendig onderzoek. Terwijl Dorrit en Diana met elkaar bespraken hoe het onderzoek verder moest verlopen voelde Helga dat hand van Susan die in een onderzoekshandschoen steeds dieper in haar kut ging en er werd alleen maar grovetaal gebruikt zoals tieten kut kont bek geileslet en tot verbazing van Helga zat Susan even later met haar hele hand in Helga haar kut en toen ze zei dokter moet dat kreeg ze te horen niets vragen geileslet je bent hier om gekeurd te worden en om dat te doen moet Susan je zo voorbereiden zodat Diana en ik je zonder moeite kunnen onderzoeken in je geilekut is dat begrepen slet.

Ja dokter zei Helga. Even later kwam Diana naast Helga staan en Dorrit nam plaats op een krukje tussen haar benen en begon Helga haar kut inwendig te bevoelen en ze hoorde haar zeggen zie je Diana hoe makkelijk het is om met je hele hand in haar kut te komen dat is nouw het nut van de kogels daar word een kut zo soepel van dat het de minste moeite kost om met je hele hand in haar te gaan.

Probeer maar eens en voel dan ook naar het verschil in de beide eierstokken de een is iets dikker dan de andere. Diana haar hand gleed ook naar binnen en zei je hebt gelijk en meteen vroeg ze aan Helga wanneer ze ongesteld moet worden. Helga antwoordde volgende week dinsdag dokter. En zo gingen beide dokters wel vier keer in Helga haar kut. En daarna kwam haar kont aan de beurt waar ze ook om de beurt in voelden en zeiden tegen elkaar ze moet een zware klysma hebben voor het slapen dan is ze morgen klaar voor een goed darm onderzoek.

Maar ik stel voor om voor en na de klysma een hartslagmeter te doen terwijl ze klaarkomt. Ik had er niet bij stil gestaan Diana zei Dorrit maar dat geeft wel een goede weergave hoe ze zich voeld waar heb je dat vandaan. O ik heb een keer op tubegalore een onderzoek gezien waar de patiente klaar moest komen en de handslag werd gemeten. Alles ging buiten Helga om terwijl ze hoorde hoe de beide dokters over haar lichaamsdelen spraken hetgeen Helga niet in de kouwekleren ging zitten en ze regelmatig te horen kreeg niet klaar te mogen komen.

Als laatste van het onderzoek van deze avond kreeg Helga een klysma die er niet om loog terwijl ze een zeer vieze vloeistof moest drinken werd in haar kont een plug gezet en opgeblazen door de plug ging een slang zo diep in haar darmen dat ze vroeg dokter moet het nog verder ik hou het niet meer dit doet echt pijn.

Nog tien centimeter Helga dan zit hij er een meter in het over gevend aan Diana die het laatste stuk voor haar rekening nam en ook de pomp aan sloot die de vloeistof naar binnen pompte.

Helga die haar buik dikker zag worden en veel pijn had was het orgasme al vergeten wat ze even tevoren had gehad en waarbij ze gierend klaar was gekomen en ze wist dat ze na de klysma nog zo een orgasme moest hebben.

De klysma moest 15 minuten in werken en daarna mocht ze zich leeg maken op de wc. Hierna kreeg Helga nog twee spoelingen van 4 en 6 liter die ze in een doorschijnende schaal moest poepen om te kunnen kijken of er nog ontlasting bij zat. Toen de dokters klaar waren met de klysma kreeg Helga 4 sondes in haar onderlichaam een van 15 mm doorsnee en 30 mm lang in haar blaas een van 25 mm doorsnee en 40 mm lang in haar baarmoeder de volgende in haar kont was 30 mm doorsnee en 60 mm lang en die ging een meter in haar darmen een kogel van 90 mm doorsnee ging in de kut en daar moest Helga mee naar bed waar de sondes aan een kastje werden aangesloten om de hele nacht metingen te doen.

De volgende morgen werd Helga gewekt om 7 uur ze mocht niet eten wel kreeg ze een zoete vloeistof te drinken en werd er bloed afgenomen ook moest ze in een beker plassen maar als de nurse zie stop dan moest ze stoppen met plassen en de rest ophouden. Het vervolg was dat Helga op haar zij op een tafel moest gaan liggen met de knieen opgetrokken waarna dokter Dorrit met een camera in haar darmen ging wat Helga op een tv scherm mee kon zien en dokter ging er cm in en zie dat het er heel goed uitzag.

Hierna weer bloed afnemen en weer een heel klein beetje plassen en toen volgde een onderzoek met de camera in haar baarmoeder die door dokter Diana werd gedaan en ook hier kon Helga alles op een tv scherm zien en ze werd er bloedgeil van dat ze zo werd onderzocht had het onderzoek in de darmen een uur geduurd in de baarmoeder duurde twee uur. En weer bloed afnemen en plassen maar nu moest ze hee lveel drinken en zou een uur later nog een blaasonderzoek krijgen ook met de camera.

Na dat uur dacht Helga dat ze eerst mocht gaan plassen maar nee dokter Dorrit zei dat het onderzoek met volle blaas moest worden gedaan. Diana kwam naast haar staan en streek met haar vingers door Helga haar haar en zei ontspan je goed dan is dat uur zo voorbij en meteen voelde Helga de camera door haar plasbuis gaan en zag nu ook haar blaas op tv maar het was wel erg pijnlijk dit onderzoek.

Na het eten gingen de dokters verder met een conditie test. De onderzoeken die bij deze keuring hoorden waren erg pijnlijk maar tevens ontzettend geil en Helga had geen idee wat ze zich voor moest stellen bij de keuring van haar conditie. Ze kreeg op verschillende plaatsen plakkers met draadjes er aan op haar lijf en een dildo met draadjes in haar kut en zo ook een in haar kont de draadjes werden aangesloten op een kastje met een monitor er naast.

Zo moest Helga op een loopband gaan staan en met alleen nylons en schoenen met heel hoge hakken moest ze gaan lopen. Na een kwartier werd de snelheid van 3 naar 4 km verhoogd en ze kon op de monitor het verschil al snel zien maar had geen idee wat het inhield pijn deed het niet maar na een uur lopen was ze wel erg moe. Maar dat was niet alles de dildo's werden er uit gehaald en ze moest op een roeimachine plaats nemen met voor haar een display en toen ze heel langzaam moest gaan roeien kwam er een dildo onder vandaan die recht in haar kut ging en dat zonder moeite wand Helga was zeiknat.

Ze moest er voor zorgen dat de dildo zo diep in haar kut ging dat er een groen lichtje op de display ging branden dat betekende dat de dildo tot tegen de baarmoeder ging wand daar zat een schakelaartje op dat werd in gedrukt als het de baarmoeder raakte. Daarbij aangespoord door de dokters om zeker het tempo er goed in te houden en ook kreeg Helga te horen niet klaar te komen waarbij Diana zei je moet je leren beheersen voor de toekomst dus begin daar maar mee om in deze test en de twee die nog volgen niet tot een orgasme te komen is dat begrepen Helga zei Diana op scherpe toon.

Jawel dokter ik zal er voor zorgen om niet klaar te komen. Na ook een uur geroeid te hebben kwam de fiets aan de beurt en hier zaten twee dildo's onder het zadel. Toen Helga ook hier een behoorlijk tempo in had vroeg ze aan dokter Dorrit moet dit ook een uur. Jazeker Helga en doe maar goed je best wand zo erg tevreden ben ik niet hoor als je goed gekeurd wild worden dan moet je wel je best blijven doen.

Het zweet liep langs haar lichaam en het koste heel veel moeite om de target te halen die de dokters haar oplegden En de meeste moeite was om niet klaar te komen. De vierde test was de crostrainer en nu kreeg ze weer de twee dildo's in haar kut en kont.

Nu werd niet de snelheid verhoogd maar begonnen de dildo's te trillen. Helga had werkelijk geen droog stukje meer aan haar lijf de zweet gutste langs haar lijf en naarmate de trillingen van de dildo's werden opgevoerd moest ze wel de grootste inspanning doen om niet tot een orgasme te komen temeer dan ze nog nooit een orgasme had uitgesteld in haar leven Helga haar motto was altijd zo snel mogelijk klaar komen en er zolang mogelijk van genieten.

Dokter Dorrit liet weten dat de test klaar was en dat ze mocht gaan douchen maar onder toezicht van Diana zodat ze zich niet snel even klaar zou vingeren daarom moest Helga haar kutlippen open houden zodat Diana haar kut uit kon spoelen Klaar met douchen kreeg Helga een ei in haar kut ter grote van een ganse ei en ook een butplug zo groot had ze nog niet gehad.

Nu kon ze een strakke bloes aan doen en een kort rokje zelfophoudende nylons zwart met een heel dikke naad en pumps met heel hoge hakken. Dorrit had Susan het zelfde klaar gemaakt als Helga en zat in de huiskamer te wachten toen Helga en Diana binnen kwamen. Helga moest voor dokter Dorrit komen staan Dorrit pakte haar heupen vast en zei ik heb gehoord dat je op het verzoek van dokter Diana in gaat en bij haar gaat wonen. Ja dokter ik denk dat ik er goed aan doe en ik vind het een uitdaging om twee studies te doen.

Mooi dat gaan wij met ons allen vieren door samen te gaan eten in de stad. Je kund wel een beetje afwisseling gebruiken in deze keuring wand je doet het buitenverwachting goed en dan kun je er weer tegenaan tot morgenavond. Even later liepen Susan en Helga een stuk voor Dorrit en Diana van de parkeergarage naar het restaurant in opdracht van Dorrit. Helga vroeg waarom ze dat moesten en Susan zei dan kunnen ze over ons praten zonder dat wij dat horen.

Dorrit zei tegen Diana je heb er een heel goede slavin aan en ze is mooi lekker volslank alles zit bij haar op de juiste plaats maar hou haar gewicht in de gaten ze mag niet zwaarder worden dan ze nu is.

Maar ik vind dat de tieten nog wel een cupmaat groter mogen vind je ook niet Dorrit. Ja ze heeft nu DD en ik vind dat bij haar lichaam zeker EE hoord maar als ik jou was ging ik voor FF wand met de trainingen van tegenwoordig kun je die heel goed in conditie houden.

Helga sloeg haar arm om Susan haar middel en kuste haar snel op haar wang en vroeg hoe ver is het nog waarop Susan zei we moeten zolang lopen zodat dokter ka zie hoe je omgaat met de dingen die je in je kut en kont hebt. O dan lukt dat wel denk wand het maakt me bloedgeil. Dorrit vond het nu tijd om de trillers bij Susan aan te zetten en te kijken of het Helga opviel dat er iets gebeurde bij Susan.

Hoe hoog zet je ze vroeg Diana o maar net op de eerste stand en jij die van Helga pas aan zetten als het voorgerecht komt wand als ze het voeld bij Susan dan moet ze een tijd lang het gevoel hebben dat dat bij haar niet gebeurd.

Helga keek Susan aan en vroeg wat is dat wat ik voel. O dat is het trilei wat Dokter net heeft aan gezet en let maar op het word nog erger als die in mijn kont ook aan gaat. En als jij die ook hebt dan let maar op dat je niet te geil word wand dan heb je straks een natte plek in je rokje.

Dorrit zei zie je wat voor invloed het heeft op het lopen Diana. En is dit ook zo goed voor de soepelheid van de kut en de kont net als de kogels die Helga tien dagen heeft gedragen. Helga zei niets maar vroeg zich af of dat bij haar ook zou gebeuren wand Susan had niet gezien dat bij haar ook een trilei en butplug was gezet. In het restaurant kregen ze een tafel helemaal achteraan en Helga en Susan kregen te horen dat ze niet naar toilet mochten.

En toen zei Helga heeft dit ook nog met de keuring temaken dokter. Ja zeker je bent pas morgen om zes uur klaar en dan krijg je te horen of je bent goed gekeurd. Diana pakte de afstand bediening en op het moment dat het voorgerecht kwam zette ze het trilei bij Helga aan. Helga keek de dokters aan en wist niet wie het ei aan had gezet maar op dat moment ging de butplug ook trillen en zei Diana deze blijven aan tot de batterijen op zijn is dat begrepen Helga. Met een benepen stem zei ze ja dokter Diana.

Toen ze weer thuis waren kreeg Susan opdracht om Helga mee te nemen en klaar te maken voor verder onderzoek. En terwijl Helga zich uit kleedde zag ze hoe Susan de gynacologenstoel van andere beenbugels voorzag waar ze de hakken in moest zetten in plaats van de bugels waar de knieholte in lag.

Toen Helga klaar lag op de gynacologenstoel deed Susan haar kleding uit en plaatste de tepelstretsers van drie cm. En even later ging de deur open en kwamen de dokters binnen beide gekleed in zelfophoudende nylons hoge hakken een hel kleine string en bh met halve cup. Dokter Diana vroeg of het ei en de butplug nog trilden en Helga zei nog een heel klein beetje. Dan wacht nog maar even dan ga ik de tepels meten zei Dorrit en nam een buisje dat ze over de tepel plaatste en vacum zoog en zo ook de andere.

Nu het ei stil stond moest Helga het naar buiten persen wat zonder moeite ging en de butplug hetzelfde onder tussen had Dorrit een schaal over de tieten gezet waar het buisje dat op haar tepels zat door een gat in de schaal paste en nu werden de tieten door vacuum tot een grote gezogen waarvan Helga riep dokter waar is dit voor.

Puur om te meten wat ze kunnen hebben Helga en concentreer je op wat Diana doet. Meteen voelde ze hoe Diana met haar hele hand in de haar kut schoof en er in rond draaide en aan Dorrit door gaf dat ze steeds rustiger werd de kut is erg soepel in ik denk dat we zo met het meten kunnen beginnen. Dat is goed dan zullen Susan en ik ook even voelen en Helga zag dat beide rubberonderzoekshandschoenen. Diana merkte dat en vroeg aan Helga je vind het lekker he geile slet dat we in je gaan voor onderzoek.

Ja dokter Diana ik vind het heerlijk met dat rubber. Dorrit en Susan waren het met Diana eens dat Helga ontspannen genoeg was om de test te ondergaan. Ze zag dat Susan een bloeddrukmeter aan haar arm deed en Dorrit luisterde met de stethoscoop naar haar hart terwijl Diana weer tussen haar benen plaats nam. Ik verklaar hiermee dat ik het cookiestatement gelezen heb. Home SM Dominant aangeboden. Mijn Sexjobs Inloggen Advertentie plaatsen Maak account aan. Gangbang Algemeen Barebangs Bukkake Erotisch uitgaan.

Nieuwsbrief Vul je e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen: Filteren op locatie Land   Alles Nederland België.

Ik, 24 Jaar oud, Nederlands, Sportief postuur Ik ben al enkele jaren actief Ik, 24 Jaar oud, Nederl Beste slaven Helaas is mijn telefoonnummer gehackt maar ben weer op bereikbaar op een ander numm Beste slaven Helaas is mijn telefoon Mrs Benita uit Enschede. Master Tyron KiK chat: Ik ben 15 j Master Tyron uit Amsterdam. Goedenavond of morgen Slaafjes van Sexjobs.. Nu ik weer vrijgezel ben, en alle tijd voor mij zelf Goedenavond of morgen Slaafjes van Sexjo ZO slaafjes zwijntjes en losers!!!

Dus JIJ voelt je aangesproken door mijn advertentie en je wil v Meld je NU aan om onder begeleiding van een ervaren Meesteres braaf te gaan afvallen. Meld je NU aan om onder begeleiding van Ik Hollandse man 45 jaar, blauwe ogen ben op zoek naar een slanke onderdanige gehoorzame sex slaa Ik Hollandse man 45 jaar, blauwe ogen Alice MissWoW uit Almere.

Mrs Love uit Amsterdam. Wij zijn 2 lesbische meiden een 25 andere 20 jaar oud we hebben een hekel aan mannen en zijn van men Wij zijn 2 lesbische meiden een 25 ander Strenge maar rechtvaardige meesteres zoekt jou om mij online te dienen. De bedoeling is via Whatsapp Strenge maar rechtvaardige meesteres zoe Zeer mooie Lust-Meesteres houdt ervan om op een sensuele, ondeugen Mrs Christel uit Amersfoort.

Hallo slaafjes, Il ontvang van maanda Meesteres Pia uit Almere. KaHn begeleid Onderdanige vrouwen en stellen. KaHn begeleid Onderdanige vrouwen en Call, text or whatsapp me for appointment Half a hour , a hour a Miss Louisa uit Utrecht. Mevrouw Petra uit Voorthuizen. Heren,Dames en Stelletjes welkom.. Ik ben een kinky Vampy Mistress,Gepierced en Tattooed..

Fetishbabe Vera uit Tilburg. Independent High Class Companion Amy - Nederlands, academisch opgeleid en overdag werkzaam als advoc

... Home» Vrouw Zoekt Man» Wordt jij mijn anaal slaaf, liefst z. Meester in opleiding, 36 jaar, zoekt een vaste stage slavin het liefst uit het noorden van Nederland, voor bdsm Dat voelt zeker wel nederig dat jij zo onder mijn kutsappen zit?. Meesteres zoekt slaaf Na een kwartier kwam ik vlak bij mij vaste stek. Ik hoorde een radio . Het kutsap glinsterde tussen haar schaamhaar. Ik stak m'n tong. Deze jonge vrouwen, onder de 30 jaar, zijn sex arnhem neuken nl zoek naar een jaar, zoekt oudere man voor sex jarige vrouw uit Utrecht, lekker bloot kontje, zoekt sex. . Escort in twente kutsap natte preuten meesteres zoekt vaste slaaf. Kutsap meesteres zoekt vaste slaaf

SEX ZONDER INSCHRIJVEN VROUW ZOEKT MAN CONTACT

slaaf zoekt vaste meesteres. ik ben slaaf robin, ik ben 25 jaar oud en zoek op dit moment een meesteres. voor veel in, en wil graag grenzen verleggen. Deze jonge vrouwen, onder de 30 jaar, zijn sex arnhem neuken nl zoek naar een jaar, zoekt oudere man voor sex jarige vrouw uit Utrecht, lekker bloot kontje, zoekt sex. . Escort in twente kutsap natte preuten meesteres zoekt vaste slaaf. Meesteres zoekt slaaf Na een kwartier kwam ik vlak bij mij vaste stek. Ik hoorde een radio . Het kutsap glinsterde tussen haar schaamhaar. Ik stak m'n tong.

Seks op zijn hondjes whatsapp sexcontact