Lekker pypen stijve lul in broek

lekker pypen stijve lul in broek

Hij begon heerlijk te trekken en zijn paal werd langer en dikker, niet zoals die van Harold maar hij mocht er zijn. Mmmmmhhhhhhhh dacht ik, deze pik zal ik eens lekker gaan masseren. Toen ik aanstalten maakte om naar hem toe te gaan, deed de man zijn paal in zijn broek en ging weg. Ik baalde enorm want ik had wel erg veel zin in die geile pik.

Dus bleef nog ff zitten en dacht toen Toen ik daar kwam stonden er veel mannen in de deuropening te kijken, dus ik dacht oké ik ga ook maar hier staan. Het was een enorm geile film, 2 mannen waren aan het neuken in een cel, hij die geneukt werd stond met zijn handen tegen te stapelbed en werd heerlijk hard en diep geneukt door een kerel met een enorme lange en dikke pik. Wat een geil gezicht was dat, ik stond gewoon met een enorme stijve pik in mijn broek te kijken.

Opeens voelde ik een hand over mijn billen aaien, en ff daarna drukte de man een enorme bult tegen mijn kont aan.

Tja, ik was nog enorm geil van het avontuur met Harold, dus duwde mijn kont geil naar achteren, hij stond me gewoon op te geilen in een rij met geile mannen. Opeens voelde ik zijn handen aan de voorkant van mijn broek, hij maakte gewoon mijn broek los en deze gleed naar beneden, daarna stroopte hij mijn slip uit. En pakte mijn stijve pik beet en fluisterde geil in mijn oor, zo jij bent geil.

Ik hoorde ook hoe hij zijn broek los deed, en ff later voelde ik een dikke eikel door mijn bilspleet glijden. Hij stond me op te geilen met zijn lange dikke pik. Toen fluisterde hij weer in mijn oor heb je zin in iets lekkers, dan moet je ff meekomen. Ik deed mijn slip en broek weer omhoog en volgde de man, hij liep naar een deur waar niets op stond of zo.

En toen we binnen waren deed hij deze deur op slot, zo zei hij nu kan ons niemand komen storen. Het was een gang met allerlei kamertjes, in een van die kamers stond een bed.

Hij deed al mijn kleren uit, en daarna ontdeed hij zich ook van zijn kleren. Hij duwde me naar beneden en moest op de rand van het bed gaan zitten, en ik keek naar een al enorme lange en stijve pik. Toen duwde hij zijn enorme pik tegen mijn lippen, en ja ik was zo geil dat ik deze opende en toen gleed zijn zalige pik naar binnen.

Hij had net als Harold ook een enorme dikke eikel. Ik begon heerlijk op die dikke eikel te zuigen, mhhhhhhhhh oohhh wat heb je toch een zalige pik zei ik tegen die geile kerel die Hans heette.

Nou jij kunt lekker pijpen zeg, en zijn lange dikke pik verdween steeds dieper in mijn hete mond. Dit was echt een hele lekkere pik, en zoog hier zeker een half uur aan en genoot er ontzettend van. Na een half uur haalde hij zijn paal uit mijn mond en riep zo slet nu wil ik je eens lekker gaan neuken, want je bent echt een heel geile kerel.

Ik moest als een hondje op het bed gaan zitten, Hans kwam achter me zitten en begon met zo las Harold dat had gedaan heerlijk re rimmen. Zalig deed hij het, zijn tong verdween steeds dieper in mijn kont, dan weer een paar vingers erin.

Hans maakte mijn kontje weer helemaal soepel, mhhhhhhhhhhhhhhh zei hij volgens mij heb je vandaag al meer een pik gehad. Ik vertelde het verhaal met Harold, ohhhhhhhhhhh die Surinamer die hier vlakbij woont zeker, ik beaamde dat. Die kon hij ook, ze neukten wel eens samen.

Ja, die heeft me een lekkere pik zeg, dus nou dan kan je mij ook wel hebben. Hij stopte met rimmen, pakte toch glijmiddel en vingerde wat naar binnen. En ja toen voelde ik de dikke eikel van Hans tegen mijn kutje drukken, en ondanks dat ik s'morgens behoorlijk was geneukt genoot ik van deze lekker dikke eikel. Hij gleed er in notime in, en toen hij tot zijn volle hete ballen in mijn kont zat begon hij me al rap met een hevig tempo te neuken.

Oooooooooooooohhhhhhhhhh Hans jij bent ook een heerlijke neuker zeg, ja neuk me hard en diep met die zalige pik van je. Ik schreeuwde het uit van geiligheid, maar ja dat was geen probleem want alles was behoorlijk geïsoleerd.

Nadat hij me een half uur diep en zalig had geneukt haalde hij zijn paal uit mijn kokende kont. Draaide me om en vroeg of ik mijn benen in zijn nek wilde leggen, dus zo gezegd zo gedaan en mijn kutje lag nu lekker open.

Hij duwde zijn enorme lekkere pik weer diep in mijn kont en begon me weer met diepe en lange halen te neuken, in dit standje drong zijn zalige pik heel diep in mijn kont, ohhhhhhhhhhhhh dit was zo lekker.

Dit geneuk hield het niet zo lang vol, want na een minuut of tien begon hij hevig te kreunen en te zuchten, ohhhhhhhhhhhhhhh wat heb jij een enorme geile kut zeg, en toen voelde ik zijn pik enorm opzwellen en spoten vele stralen heet zaad diep in mijn kont.

Ook bij Hans moest ik zijn geile paal schoon likken en zalig tot de laatste druppel leegzuigen. Hij heeft me een beetje wegwijs gemaakt, ook hoe je moet trekken en zo. Toen begon ik ook echt met trekken. Voor die tijd was het meer wrijven en een beetje spelen als ik in bed een stijve kreeg, zonder echt te weten wat ik er mee moest. Mijn eerste stijve was toen ik was en aa t logeeren was met mn neefje van 1 jaar jonger we sliepen allebei naakt en in een 2 persoons bed en werden allebei opgewonden hier van.

Ik was denk 13 toen we met wat jongens en meisjes doktertje gingen spelen. Een buurmeisje die een paar jaar ouder was onderzocht mijnpiemel die toen heel stijf werd en ze bleef er maar aan trekken tot ik voor de eerste keer klaar kwam en alles onder spoot.

Ik wist niet wat er gebeurde maar was zo lekker dat ik vanaf toen bijna iedere dag me af ging trekken. Ik wou stoppen maar hij zij door gaan Ik dus door gaan kwam hij voor de tweede keer klaar een hoop sperma in de tent.

Ik was 8 toen ik een stijve kreeg onder de douche en een jaar later me eerste echte grote zaadlozing maar bijzonder vond ik het toen niet ik had me broer al eens zien klaar komen toen ik zijn kamer binnen liep. Hij vroeg alleen of ik een handdoek kon pakken om het af te vegen wat ik ook heb gedaan. Wel wist ik al vroeg dat ik op jongens viel en op me 12 de heb ik dan ook voor het eerst seks gehad met een tweeling en dat was voor het eerst dat ik vreemde jongens hun pik zag en voelde.

Ik was toen 10 jaar. Een speelkameraad van 14 was bij mij thuis komen spelen. We waren op mijn slaapkamer en om het spannend te maken besloten we dat wie het laatste spelletje verloor zich volledig moest uitkleden. Het was avond en al donker. Dus deed ik het licht uit en scheen met een zaklamp naar mijn vriendje die zich aan de aan de andere kant van de kamer langzaam aan het uitkleden was.

Maar toen hij enkel nog zijn slipje aanhad zag ik hem aarzelen. Dan draaide hij zich met zijn rug naar mij en deed zijn slipje uit. Toen ik protesteerde draaide hij zich weer om en tot mijn verbazing zag ik zijn - in mijn ogen - enorm grote lul die niet naar beneden hing maar opgericht stond. Hij zei verlegen dat het soms gebeurde dat hij stijf werd en niet wist waarom, waarschijnlijk van de spanning. Ik heb hem dan ook van dichtbij bekeken en hem even aangeraakt.

Hij vroeg me wel dit niet verder te vertellen. Vond het raar dat het 2 keer zo groot werd en ik kon zien wat onder zijn velletje zat. Heb je het naar achteren en weer terug getrokken dus een soort van aftrekken?? Ik heb het niet aangeraakt alleen gezien. Ik heb gevoeld en het is echt keihard dat jullie ermee kunnen lopen. Mee lopen gaat nog wel, ligt ook aan je broek, maar op de fiets is lastiger. Ik heb door zo'n stijve een keer spontaan gespoten onder het fietsen en dat kwam eigenlijk doordat in de groep een paar meisjes in een ultra kort minirokje meereden naar school, waardoor je alles kon zien en als jongen erg opgewonden werd.

Ik weet niet of ze dat expres deden maar wij hadden er wel "last" van! De eerste keer dat ik een stijve kreeg was ik 11jaar tijdens het omkleden van de zwemles. Eerste keer dat ik een stijve zag was op een schoolkamp. Mijn neefje was 13 ik was 12 en we sliepen in dezelfde tent. Eerste keer dat ik een stijve voelde was op vakantie. Een vriend van mij was meegekomen met ons naar de ardennen en aan de oever van een riviertje waren we aan het uitrusten na een zwempartij.

Ik keek naar hem omdat hij zijn stijve doorheen zijn zwembroek aan het strelen was en hij zei dat het veel leuker was als iemand anders het deed. Ik heb hem daar gestreeld, ik kreeg ook een stijve, en hij streelde mij dan ook. Jongen 20, ik denk dat hij al wakker was en aangezien hij een stijve had klaar wilde komen.

Had hem dus maar verder gepijpt of afgetrokken, wie weet wat hij dan bij jou nog aan lekkers had gedaan! Ik heb ooit ook iets dergelijks meegemaakt maar dat was een meisje van een paar jaar ouder dan ik toen die heel nieuwsgierig was hoe jongens klaarkomen.

Ze had het snel voor elkaar!! Ik weet mijn eerste keer eigenlijk niet Ik heb niet echt de vrienden daarvoor gehad om zulke dingen bij elkaar te doen ofzo, wel jammer, wil eigenlijk alsnog wel experimenteren zonder dat iemand zegt dat het 'gay' is. Eerste keer da ik een stijve had was ik 10j mijn broer trok zich af in zn kamer en ik kwam binnen en door de porno werd ik opgewonden me broer was verschoten van me grote pik. Toen was ik vooral gefascineerd, omdat ik voor het eerst een stijve lul zag.

Ik heb dus vooral goed gekeken en ook gevoeld. Hem in de mond nemen gebeurde instinctief, omdat ik hem zo mooi vond. Maar ik was ook bang toen dat hij kwaad zou zijn als hij wakker werd. In het kleedhokje van het zwembad samen met een vriendje toen ik 15 was.

Bij het uitkleden een beetje grapjes gemaakt over stijve pikken, maar we waren duidelijk opgewonden. In het water een paar keer elkaars pik aangeraakt en toen we ons weer gingen aankleden hebben we heel even aan elkaars pik getrokken.

Ik was 10 toen ik mn eerste stijve kreeg. Geen idee hoe het gebeurde maar het gebeurde gewoon. Ik was 12 toen ik voor het eerst iets met MN stijve gedaan had. Ik was met een vriendje een spel aan het doen; "Wie verloor deed een kledingstuk uit. We hadden besloten om alle bij onze slip uit te doen zodat het niet vervelend voor de verliezer zou zijn.

Totdat we onze slipjes uitdeden en ik z'n grote piemel zag! Mijn pik werd toen gelijk stijf en die van mij was iets kleiner. We hebben elkaar toen afgetrokken en gepijpt. Het was een heerlijk ervaring kan ik je vertellen. Alleen deze actie was eenmalig. De eerste keer een stijve kreeg ik toen ik 12 was en me moeder me waste.

Dat moet geleden zijn van toen ik 12 was. Ik had toen een vriendje van 14 en we kenden elkaar heel goed. Maar mijn vriendje vond dat wel spannend. Dus op een keer bij hem thuis liet hij toe dat ik met mijn handje in zijn broekje op zoek ging. Maar plots stootte ik op iets dik en hard. Pas later besefte ik dat het zijn stijve piemel was.

...

Lekker pypen stijve lul in broek

Toen ik dat meisje bloot zag plassen begon er wat te dagen. Klik hier voor de uitgebreide versie van de huisregels en je privacy. Help ik ga op vakantie! Weer ging een golf van spanning door mij heen: Hij heeft me een beetje wegwijs gemaakt, ook hoe je moet trekken en zo.

Mijn besneden pik had een mooie eikel op een licht gekromde schacht. Mijn geslacht was licht behaard en in stijve toestand had ik toch voor een tiener een behoorlijke lul vond ik. Die lekker harde lul tussen haar billen willen steken in haar strakke kontje! Ik gaf geen antwoord en ontweek zijn blik. Hij zou vast boos op mij worden! Maar Maarten bleef mijn pik en ballen strelen en ging nog steeds langzaam op en neer langs mijn schacht. Nu streelde hij zachtjes mijn gladde tienerbillen en ik liet mijn hoofd naar achteren in mijn nek hangen en probeerde me wat te ontspannen.

Even voelde ik hoe Maarten met zijn vingers van onderen af langs mijn pisbuis omhoog ging en zo het verzamelde voorvocht uit mijn eikel liet lopen om er zijn vinger langs te halen. Met mijn eigen voorvocht op zijn vinger streelde hij mijn sterretje en deze werd lekker glad hierdoor, ineens maakte de hand tussen mijn benen een felle beweging omhoog en zijn middelvinger penetreerde mijn kontje! Tegelijk trok hij mijn heupen naar voren en zoog hij mijn kloppende pik in zijn mond.

Kreunde ik uit, maar Maarten hield me stevig vast terwijl hij me ritmisch bleef vingeren en aan mijn piemel bleef zuigen. Met hete natte halen gingen zijn tong en lippen over mijn pik heen, en zijn vinger in mijn gaatje pompte heerlijk geil op en neer in me, het werd teveel voor me. Ik voelde hoe mijn ballen leken te verkrampen en het werd zwart voor mijn ogen toen ik begon te komen!

Heftiger dan ooit te voren kwam ik klaar en spoot mijn hete tienerlading sperma met meerder stralen zo in de mond van Maarten. Met trillende benen stond ik nu voor Maarten van zenuwen, uitputting, schaamte en genot. Maarten hield me echter stevig vast en bleef aan mijn spuitende lul zuigen tot ik de laatste straal van mijn tienersperma had verschoten. Hij ging nog even door tot dat mijn stijve begon af te nemen en liet hem toen uit zijn mond glijden.

Vond je het niet lekker? Ik keek Maarten beschaamd aan en zag dat hij nog wat voorvocht en sperma van mij op zijn lippen had. Ik voelde hoe zijn vinger uit mijn kontje gleed en Maarten stond op van de hooibaal voor me en begon zijn rijbroek los te maken. Misschien als ik hem alleen af zou trekken, ja dat zou hij toch ook wel voldoende vinden?

Het kwam niet eens bij me op om mijn broek weer op te trekken, en zo zat ik in mijn blote kontje te kijken naar hoe Maarten zijn broek liet zakken. Vlak voor mijn gezicht zag ik zijn boxershort tevoorschijn komen waarin al een flinke bobbel zichtbaar was.

Even bleef de rand achter iets hangen, en ik wist dat dit zijn stijve lul moest zijn. De mooie roodgekleurde en ontblootte eikel, de geaderde stam en zijn mooie geschoren zak.

Het was de eerste stijve lul die ik ooit zo zag en ook al was ik bang, ik vond hem ook erg mooi en geil. Zo geheel geschoren leek zijn lul enorm groot en zag zeer mannelijk uit. Mijn mond werd droog van angst toen mijn hand zich naar Maarten zijn lul bewoog, ik streelde langs zijn pik en keer Maarten aan. Maarten sloot zijn ogen en leek enorm te genieten van mijn strelingen over zijn lul, ik voelde me langzaam aan weer geil worden. Met mijn andere hand nam ik nu zijn kale ballen in mijn hand en streelde deze zachtjes met mijn vingers terwijl mijn andere hand zijn pik omvatte en nu ook langzaam begon te bewegen.

Ik voelde me steeds geiler worden, daar zat ik in de stal in mijn blote kontje en pik zo maar even een volwassen man af te trekken! Maar zo ver was het nog niet, wacht even schatje zei hij tegen me en duwde mijn handen zachtjes weg.

Zijn lul stond mooi stijf en ik zag hoe een druppel voorvocht uit zijn eikel liep en op zijn buik landde. Het smaakte heerlijk zoutig en geil en mijn angst verdween en maakte plaats voor geilheid, dit was zo spannend en geil! Verder en verder zoog ik zijn lul naar binnen, om dan weer omhoog te gaan en opnieuw zijn natte hete lul op te zuigen. Nu begon ik ritmisch met mijn hooft op en neer te gaan en zoog en likte ik, in mijzelf kreunend aan deze heerlijke paal.

Mijn hand zocht zijn zak en ik begon deze weer te strelen, ik hoorde aan het hijgen en kreunen van Maarten dat hij genoot! Met de geile smaak van voorvocht in mijn pijpmond genoot ik volop! Maartens lul leek steeds meer voorvocht te produceren en ik probeerde dit allemaal uit zijn lul te zuigen! Mijn lippen begonnen al te glimmen van zijn voorvocht terwijl ik op en neer ging met mijn hoofd.

Ik sloot mijn ogen en genoot van deze geile ervaring, de smaak, de geur en de zenuwen die door mijn lichaam gierde. Maartens hand gleed over mijn rug en hij kreunde en hijgde steeds luider, pijp me klaar, pijp me klaar riep hij. Ik vond hem wel knap toen. En ik wou wel iets proberen. Zo ging ik heel voorzichtig met mijn hand in een van de pijpen van zijn korte broek. Eerst voelde ik haartjes en dan opeens iets heel dik en hard.

Dat moest zijn piemel zijn. En toen ik zijn gulp open knoopte sprong zijn stijve lul tevoorschijn. Ik heb hem dan uitvoerig bekeken en even in mijn mond genomen en hem dan teruggestopt voor hij wakker werd. Waarom staat mijn reactie niet direct online?

Je reactie wordt eerst goedgekeurd door de beheerders. Op werkdagen duurt dat maximaal een uur. Klik hier voor de uitgebreide versie van de huisregels en je privacy. Je kunt niet meer reageren. Deze discussie is gesloten op 21 juli   [ De eerste keer dat ik me herinner een stjve te hebben was toen ik ongeveer jaar was. Ik was ziek te bed thuis en verveelde me. Ik friemelde wat aan mijn piemel en die werd stijf. Ik zag de stijve van mijn 3 jaar oudere broer en dacht wow!

Ik was 11 jaar toen kreeg ik voor eerste keer een stijve ik deed op bed beweging make en kwam voor eerste klaar ook. Aan je 11 jaar klaarkomen met spuiten? Of gewoon zo schokbewegingen in je piemel voelen zonder spuiten? Dat had ik ook eerst rond mijn 13 jaar en pas sperma aan 14 jaar. Ik weet niet echt waneer ik het voor het aller eerst zag maar ik heb het eigenlijk nooit bijzonder gevonden zelfs toen ik nog niet eens wist dat seks bestond.

Altijd zijn broekje uitdoen en zijn piemel laten zien aan ons klas dat was een spel dat we dikwijls speelden op school was wel onschuldig want we deden elkaar geen pijn.

Elke dag weer een andere jongen die zijn piemel liet zien en je slipje ook laten zien. We zaten in de klas met 15 jongens. Was een soort spel. Pff ik heb nog nooit "voor de eerste keer een stijve gehad" voor zover ik weet heb ik sinds mijn geboorte zo vaak stijven gehad. Stijven is iets anders dan een stijve, maar daar kom je nog wel achter! Mijn vriendje 15 heeft zinder dat ik dat wilde zijn piemel laten zien hij was heel stijf en hij vroeg of ik sex wilden en ik had ja gezegd het was lekker en we hebben gepijpt en getong zoent maar daarna kwamen zijn moeder zusje en vader binnen en zagen het oja hij heeft heel veel piemel haar.

Vindt je het alleen maar mooi om te zien dat iemand opgewonden wordt van jou of vindt je een stijve piemel ook mooi en wordt jij daar ook opgewonden van? Ik vond het toen al een fijn gevoel, zo'n stijve pik. Toen mijn vriend 17 en ik een film zaten te kijken zag ik zijn hand naar zijn broek gaan en toen zij hij ik heb een stijve ik schrok wesl een beetje maar daarna hebben we samen geneukt ik heb hem ook afgetrokken en hij heeft over mijn borsten gespoten.

Ik vond het raar om zon slap dingetje zo te zien groeien tot dat ik het eng groot vond. Ik was er trots op en vond het fijn. Jongens krijgen al voor hun geboorte erecties, dus bij jezelf heb je had je dat al heel vroeg kunnen zien. Het is waarschijnlijk niet opgevallen omdat het toen nog geen betekenis had. Bewust herinner ik me dat ik een stijve kreeg toen ik een jaar of negen was, toen een ouder buurmeisje pal voor m'n neus haar jurkje, waaronder ze niks aanhad, omhoog trok en een plas deed in het weiland.

Ik had wel eens vaker een stijve, maar wist niet wat dat betekende. Toen ik dat meisje bloot zag plassen begon er wat te dagen. De eerste stijve een andere jongen was op school.

Ik was toen tien, hij veertien. Hij heeft me een beetje wegwijs gemaakt, ook hoe je moet trekken en zo. Toen begon ik ook echt met trekken. Voor die tijd was het meer wrijven en een beetje spelen als ik in bed een stijve kreeg, zonder echt te weten wat ik er mee moest.

Mijn eerste stijve was toen ik was en aa t logeeren was met mn neefje van 1 jaar jonger we sliepen allebei naakt en in een 2 persoons bed en werden allebei opgewonden hier van. Ik was denk 13 toen we met wat jongens en meisjes doktertje gingen spelen.

Een buurmeisje die een paar jaar ouder was onderzocht mijnpiemel die toen heel stijf werd en ze bleef er maar aan trekken tot ik voor de eerste keer klaar kwam en alles onder spoot. Ik wist niet wat er gebeurde maar was zo lekker dat ik vanaf toen bijna iedere dag me af ging trekken.

Ik wou stoppen maar hij zij door gaan Ik dus door gaan kwam hij voor de tweede keer klaar een hoop sperma in de tent. Ik was 8 toen ik een stijve kreeg onder de douche en een jaar later me eerste echte grote zaadlozing maar bijzonder vond ik het toen niet ik had me broer al eens zien klaar komen toen ik zijn kamer binnen liep. Hij vroeg alleen of ik een handdoek kon pakken om het af te vegen wat ik ook heb gedaan.

Wel wist ik al vroeg dat ik op jongens viel en op me 12 de heb ik dan ook voor het eerst seks gehad met een tweeling en dat was voor het eerst dat ik vreemde jongens hun pik zag en voelde.

Ik was toen 10 jaar. Een speelkameraad van 14 was bij mij thuis komen spelen. We waren op mijn slaapkamer en om het spannend te maken besloten we dat wie het laatste spelletje verloor zich volledig moest uitkleden.

Het was avond en al donker. Dus deed ik het licht uit en scheen met een zaklamp naar mijn vriendje die zich aan de aan de andere kant van de kamer langzaam aan het uitkleden was.

Maar toen hij enkel nog zijn slipje aanhad zag ik hem aarzelen. Dan draaide hij zich met zijn rug naar mij en deed zijn slipje uit. Toen ik protesteerde draaide hij zich weer om en tot mijn verbazing zag ik zijn - in mijn ogen - enorm grote lul die niet naar beneden hing maar opgericht stond.

Hij zei verlegen dat het soms gebeurde dat hij stijf werd en niet wist waarom, waarschijnlijk van de spanning. Ik heb hem dan ook van dichtbij bekeken en hem even aangeraakt.

Hij vroeg me wel dit niet verder te vertellen. Vond het raar dat het 2 keer zo groot werd en ik kon zien wat onder zijn velletje zat. Heb je het naar achteren en weer terug getrokken dus een soort van aftrekken??

Ik heb het niet aangeraakt alleen gezien. Ik heb gevoeld en het is echt keihard dat jullie ermee kunnen lopen.

Sex gluren bij de buren eindhoven sex

Priveontvangst grote borsten vrouw pijpt jongen