Standjes 69 in de kut kijken

standjes 69 in de kut kijken

Babe met jongens problemen neemt vriendin in vertrouwen Twee meiden cam show met strand op de achtergrond Indisch stelletje thuisvideo Echt Amateur paar hebben harde seks Britse blondine houdt van pik 69 Futa standje negenenzestig Klein Indisch stel missionaris standje In de houding voor doggy-style standje Black girl magic Massage en 69 met Ashli Orion Mollige vrouw doet 69 Miss "69"- The Movie Amateur Duits koppel probeert een nieuw standje Beste POV pijpbeurt Tiener lesbiennes hebben hete seks Mijn vrouw en ik duiken de koffer in Sensuele blonde lesbische vrouwen Twee stellen hebben seks orgie Eet dat poesje meid Vintage cow girl seks standje 1: Ze houdt dit standje Stelletje 69 thuisvideo Geweldige lesbo's doen 69 Ik kwam dus gedurende het surfen op internet terecht in een MSN-chatroom en daar ontmoette ik Amanda.

We raakten aan de praat en hadden het over van alles en nog wat en onvermijdelijk kwam het gesprek terecht op seks. Ik vertelde haar over mijn bevindingen bij het kijken naar sportende jongens en mijn onverwachte opwinding bij het kijken naar sportende meisjes. Ze bekende dat zij dat ook had maar er dan wel iets mee deed, ze bekende me dat ze soms vrijde met een meisje.

Ze vertelde me dat ik ook een seksuele relatie met een vrouw zou kunnen hebben en toch gelukkig getrouwd kon blijven met Jelle. Amanda en ik spraken vrijelijk over alles ongebreideld door, en ik wist meteen, dat ik de juiste persoon had gevonden en dat vrijen met haar zou eindigen in een knetterend seksfeest.

Amanda en ik waren daarna de eerste dagen niet bij elkaar weg te slaan in de chatroom, en uiteindelijk besloten we dat we elkaar wel eens zouden willen ontmoeten. Amanda had er geen probleem mee dat ze wel een uur zou moeten autorijden om hier te komen terwijl Jelle naar zijn werk was.

Het klikte meteen tussen ons, we waren immers al geen vreemden meer voor elkaar. Toen ik haar op de afgesproken dag verwachtte stond ik al helemaal onder stoom, en ik was door de hele situatie al zo opgewonden geraakt dat ik haar voor mijn gevoel wel aan zou willen vliegen. Toen ze de oprit bij ons huis opreed en uit haar auto stapte was ik verbaasd over hoe knap ze was, veel knapper dan ik gedacht had.

Het bleek, dat de foto die ze me gestuurd had niet zo heel bijster goed gelukt was. We gleden meteen in elkaars armen op de oprit, maar we kalmeerden wat en besloten het bij wat welkomstkussen te houden. Echter toen we eenmaal binnen waren was er geen houden meer aan en stonden we lekker bloedgeil te tongen voor minstens een kwartier. Ze duwde me op een stoel en begon me over elk plekje blote huid dat door mijn kleding werd vrijgelaten te kussen.

Ik voelde onmiddellijk mijn poesje vochtig worden en werd bloedgeil van haar. Mijn eerste echte lesbische ervaring was begonnen! We eindigden op de driezitsbank in de woonkamer, en ik voelde geile koude rillingen langs mijn ruggegraat schieten, rechtstreeks naar mijn kleine kutje.

Weer kreeg ik de geile rillingen over mijn rug. Ze sabbelde aan mijn oorlelletje, precies de goede plaats, en ik voelde mijn doosje drijfnat worden. Ze strekte haar handen naar mijn borsten uit en begonnen die over mijn kleding heen stevig maar heel lekker te strelen.

Mijn heupen begonnen te schokken en ik wist, dat ik hopeloos verloren was aan haar. Het was heerlijk hoe haar zachte vrouwelijke handen al mijn lekkere plaatsjes wisten te vinden. Ze peuterde de knoopjes van mijn bloes open, haakte mijn BH los en bevrijdde mijn borsten, en trok zachtjes aan mijn tepels tot ze zo hard waren dat ik dacht dat ze eraf zouden vallen.

Ze drukte zachtjes haar tong tussen mijn lippen en ik opende mijn mond sabbelde en zoog op haar lekkere tong en haar lippen. Ik had het gevoel dat mijn kutje een druppelende kraan van nattigheid was geworden. Amanda stak haar vingers in mijn slipje en voelde hoe ontzettend nat ik al was. Toen ze dat in de gaten kreeg rukte ze als het ware mijn kleren van mijn lijf en duwde me achterover, ruggelings op de bank.

...