Kut wijd open bdsm slaaf gezocht

kut wijd open bdsm slaaf gezocht

.

Ze draaide met haar kont als of het niets was en ze veegde als het ware haar kut aan mijn gezicht af. Hele klodders sperma wreef ze uit over mijn gezicht en ze begon te kreunen dat ze klaar zou gaan komen op mijn gezicht. En het gebeurde, ze kwam klaar op mijn gezicht, een straal kutvocht liet ze los in mijn mond, ik slikte en slikte om alles toch maar op te vangen en door te slikken.

Ondertussen had ze mijn pik ook al weer op oorlogssterkte en hoorde ik de stem zeggen: Na een paar minuten hoorde ik hakken geklik in de gang en stond onze Meesteres voor ons.

Ik had de moed om haar aan te kijken en dat leverde me direct een flinke klap in mijn gezicht op. Klets, en nog één aan de andere kant. Ik tolde op mijn knieen, maar bleef overeind.

Ze liep naar een badkamer en ze zei tegen mij “eens kijken of je nog steeds zo geil bent dat je mijn zeik wilt proeven, ga met je slavenkop in de Meesteressen po liggen”. Ik deed wat mij gezegd werd, ging op de grond liggen en deed mijn hoofd in de kist waar een toilet bril op gemonteerd zat.

De Meesteres ging op de bril zitten en mijn hart bonkte in mijn lijf, zou het nu echt gaan gebeuren? Zou ik Meesteressen nectar te drinken krijgen? Ik keek omhoog en zag de mooi geschoren kut van mijn Meesteres, ze ontspande en met haar haar vingers trok ze haar kut open, ze kreunde een beetje en daar kwam het, een mooie gele stroom Meesteressen zeik en ik werd nog geiler, mij pik stond te steigeren tegen mijn buik aan.

Ik kreunde, ik slikte en verslikte me, Mijn Meesteres gilde “slik alles door waardeloze slaaf, jij wilde dit, doe het dan. Ik zal je straffen als je er een bende van maakt. Ik was weer net zo geil als op het moment dat ik de slavin begon te neuken.

Eindelijk kwam er een eind aan de plasbeurt van de Meesteres en ze ging staan, nadruppelend moest de slavin haar kut schoonlikken. Maar wie was mij dan aan het pijpen. Al snel kwam ik er achter toen het toilet wegging, een slaaf, net zo glad geschoren als ik, had mijn lul nu helemaal achter in zijn mond zitten en de Meesters zei me dat ik zijn bek vol moest spuiten, ik wilde toch een sexslaaf zijn. Terwijl ik gepijpt werd door een slaaf moest ik langzaam op mijn knieen gaan zitten met mijn handen in mijn nek.

Plotseling voelde ik een snerpende pijn op mijn billen en was de Meesteres begonnen met mij te slaan op billen en rug. Ze sloeg me helemaal rood van boven tot beneden en tussendoor zei ze me dat er geen stopwoord was, hetgeen ik zelf gevraagd had.

Door het gepijpt worden en de sensatie van de pijn voelde ik dat ik weer klaar zou gaan komen, ik begon te kreunen, de slaaf kneep met zijn ene hand in mijn ballen en met zijn andere hand duwde hij plotseling een vinger in mijn kont. Ik gilde en stootte mijn bekken naar voren en duwde mijn pik in één beweging helemaal achter in de keel van de pijpslaaf. Ik kwam klaar alsof ik die dag nog geen orgasme had gehad. Maar ook de Meesteres bleef door slaan op mijn rug en kont.

Nadat mijn orgasme verminderd was, liet de slaaf mijn lul uit zijn mond glippen en kwam op me af. Wat ik vreesde gebeurde, ik moest wederom mijn eigen zaad proeven, hij duwde zijn mond op mijn slavenbek en met zijn tong bracht hij mijn zaad over in mijn mond.

Nadat al mijn zaad in mijn mond zat, kwam de slaaf met zijn pik voor mij staan en werd ik gesommeerd om de slaaf te gaan pijpen. Pfffff, geil was ik niet meer, na twee van zulke orgasmen, dus ik hield me in en deed nog eens even niets. Ik deed wat mij gevraagd werd en werd vastgebonden aan het plafond. Daar zat ik op mijn knieen, handen in de lucht strak vast gebonden, met een slavenlul op nog geen vijf centimeter afstand van mijn mond.

En om er kracht bij te zetten begon ze mij weer te slaan op rug en billen. De slavin was er ondertussen ook bijgekomen en zij begon aan mijn voorkant allerlei pijn te ontwikkelen. Klemmen werden op mijn tepels gezet en met haar handen kneep ze nogal hardhandig in mijn ballen.

En weer werd ik geil, ik was echt een sexslaaf, ze misbruikten mij zoals ik het wilde. De slaaf die ik aan het pijpen was begon ook te kreunen en ik zag dat ook hij geslagen werd door de Meesteres. Ik voelde zijn lul in mijn mond reageren en niet veel later voelde ik voor het eerst van mijn leven sperma in mijn mond spuiten.

Ik kokhalsde en probeerde het door te slikken, maar vond het wel vreemd. Maar er komt nog meer beloofde ze mij. Ik werd losgemaakt en werd meegenomen naar het kruis, daar moest ik met mijn rug tegenaan gaan staan en weer werd ik met mijn handen omhoog vastgebonden langs het kruis.

Een riem om mijn middel trok me met mijn rug strak tegen het kruis en met de benen wijd werden mijn enkels vastgeklonken aan het kruis. De klemmen op mijn tepels zaten er nog en werden door de Meesteres nog eens strakker gezet. De slavin kwam met een touwtje aan en gaf dit aan de Meesteres, “zo” zei ze, “we zullen die slavenpik van jou met zijn ballen eens mooi af gaan binden voordat we je voorkant helemaal rood gaan slaan”.

Vakkundig en behendig bond ze het touwtje om mijn ballen en pik, strak en vast. Mijn lul reageerde er op hetgeen de Meesteres niet ontging. Nadat mijn pik zo opgebonden was, dat hij helemaal stijf omhoog stond pakte ze een paar zwepen en canes van het rek af en ze beloofde mij dat ik ze allemaal zou gaan voelen. Smeken om genade hoefde ik niet te doen, ik had immers in de email aangegeven dat ik graag zonder stopwoord wilde spelen, dus ik zou mijn zin krijgen. Maar voordat ze begon, hing ze nog even wat gewichten aan mijn tepelklemmen, waardoor de pijn in mijn tepels weer toenam.

De slavin kwam bij me staan en zei me dat ze me moed in zou praten, want het zou zwaar worden. De Meesteres begon rustig, eerst met een cane een beetje op mijn borst, beetje op mijn buik en al wat harder op mijn bovenbenen. Een cane komt, mits goed gehanteerd, hard aan en zal altijd striemen achter laten.

Ik kreunde en draaide in mijn boeien, de slavin moedigde mij aan en kriebelde zachtjes aan mijn ballen en pik. De Meesteres zei dat ze daar mee door moest gaan en pakte een andere zweep. Nu was het echte werk aan de beurt, ze sloeg me op mijn borst, net langs de gewichten en mijn tepels, hard en genadeloos, maar ook met een strokenzweep sloeg ze me op mijn buik.

Ik kreunde en steunde, het deed vreselijk zeer, maar ik wilde niet opgeven. De slavin kneep bij elke slag ook nog eens in mijn pijnlijke ballen hetgeen mij weer mateloos opwond en ik nog geiler werd. Ik was helemaal rood, dikke striemen stonden op mijn lijf en benen, na verloop van tijd stopte de Meesteres met slaan en begon mij te strelen, ze stond heel kort bij me en ik rook haar zaligheid.

Waar ik niet op gerekend had gebeurde, ze gaf me een knietje, zo hard dat ik sterretjes voor mijn ogen zag en even dreigde flauw te vallen.

De Meesteres zag dat, trok aan mijn tepelklemmen en zei “stel je niet aan slaaf”. Door deze pijn kwam ik weer terug en pufte even na en stond met mijn ogen dicht bij te komen. Auw… weer een knietje, nu van de andere kant en weer trok ze aan één van de tepelklemmen en weer bleef ik bij de tijd maar mijn pik was wel geslonken tot model mini. Je bent helemaal niets meer dan mijn eigendom, mijn slaaf, waarover ik beslis wat er mee gebeurd”. Ik werd los gemaakt van het kruis en moest mee naar een krukje die in het midden van de ruimte stond.

Hier moest ik overheen gaan liggen met mijn kont omhoog aan de ene kant en mijn hoofd aan de andere zijde. De Meesters dirigeerde de slavin met haar kut zo voor mijn gezicht, dat ik haar goed kon likken, de slaaf moest tussen mijn benen gaan zitten om zo mijn kont te kunnen likken en mijn pik en ballen kon verwennen, aldus de Meesteres.

De kut van de slavin rook heerlijk naar mijn sperma en haar eigen geile sappen en er droop nog steeds veel geiligheid uit haar spleet.

Ik begon te likken en de slavin reageerde direct door met heel haar onderlichaam te draaien en haar kut goed in mijn gezicht te duwen, zodat ik ook bij haar sterretje kon komen. De slaaf begon mijn sterretje te likken en met zijn handen begon hij mijn nog steeds opgebonden ballen en pik te strelen. Door deze twee bezigheden werd ik toch weer geil en mijn lul begon weer te groeien. De Meesteres begon op mijn rug te slaan en ze vertelde mij dat ze er een mooi patroon van zou maken dat wel een paar weken te zien zou zijn.

Ik vond het best, zolang ik maar verwend werd aan voor en achterkant en pijn is fijn. Maar ze sloeg hard, zo hard dat ik telkens weer in een reflex in elkaar dook en steeds even de kut van de slavin los moest laten. Ik bleef likken in en aan de kut en kont van de slavin, maar ook de slaaf liet zich niet onbetuigd, hij was inmiddels op zijn rug gaan liggen en had mijn pik weer in zijn mond genomen en was mij weer gaan pijpen.

Ik besefte me dat ik in een wel zeer vernederende houding lag, maar dat dit was wat ik wilde. Doordat de slaaf onder mij lag waren mijn billen vrij, hetgeen ook de Meesteres zag. Ze begon met een batje op mijn kont te slaan, steeds een stukje verder, steeds een beetje harder. Maar ook weer met de cane, beginnend op mijn benen, langzaam omhoog naar mijn billen. Daar aangekomen moest ik hardop mee tellen en ze zou me op elke bil 25 slagen geven, waarbij ze bij elke vijfde slag extra hard zou slaan.

Oef iedere vijfde slag was een hel, zo hard en zo gemeen, maar ondanks de helse pijn voelde ik dat ik weer klaar zou gaan komen, de Meesteres had dit in de gaten en droeg me op om klaar te komen, pas dan kon ik genieten van de pijn zei ze.

Ze sloeg door op mijn kont en ik kwam voor de derde keer deze dag klaar, dit keer in de mond van de slaaf. Ongelofelijk lekker is dat, klaar komen onder het genot van felle pijn.

Maar ook nog steeds de kut van de slavin tegen mijn gezicht aan was een factor die het genot deed verhogen en ook de slavin kwam bij het zien van zoveel geweld weer klaar tegen mijn gezicht aan, ze spoot haar geil werkelijk mijn mond in. Met moeite verzwolg ze de witte smurrie. Rene trok zich plots terug uit haar gloeiende kutje en spoot zijn lading op haar buik, ondertussen stevig in de al gepijnigde tepels van Anita knijpend en smeerde hierna zijn warme zaad over haar borsten uit. Nu werd ze losgemaakt en hoorde ze hoe de aanwezigen opmerkingen maakte over haar gekleurde billen dacht ze die ze niet begreep maar dat zou snel duidelijk worden.

Er werd een metalen stoel gehaald waar ze op moest gaan zitten, wat ze niet meteen in de gaten had was dat er op de zitting een dildo met een zuignap geplakt was die ze voor haar kontje gestuurd kreeg.

Toen ze hem tegen haar sluitspier voelde duwen probeerde ze zich even te verzetten want deze was veel dikker als haar eigen plug en degene die ze eerder in haar kontje had gehad. Echter dit had niet veel zin met al die sterke handen die haar vast hielden.

Ze werd vastgehouden bij haar benen, haar borsten en haar hoofd werd in bedwang gehouden doordat iemand haar haren vast pakte, kortom overal werd ze vastgehouden zodat ze geen kant op kon. De Dildo voelde koud en glad aan en werd millimeter voor millimeter in haar kontje geschoven. Echt lekker vond ze het niet maar de pijn was verdraagzaam en ze riep nu voor het eerst dat ze voorzichtig met haar moesten doen. Haar benen werden gespreid aan de stoelpoten vastgemaakt zodat ze niet!

Even later werd er ook een dildo in haar soppende spleet gestopt die tegelijkertijd met de staaf in haar kontje begon te trillen. Haar hele lijf begon te trillen, haar sappen dropen uit haar kutje, haar borsten werden nu bewerkt met een zweepje waardoor pijn en genot zich vermengde en binnen een kwartier kwam ze vier keer klaar zonder dat ze er iets tegen kon doen.

Haar geil droop op de zitting waar ze na een tijdje op zat te soppen met haar billen. De mannen keken verlekkerd aan hun pik trekkend toe en sommige maakten foto's!

Terwijl ze door de dildo’s nog steeds zat te trillen wat ze niet helemaal bewust meer mee kreeg omdat ze wel één groot orgasme leek te beleven. Nu voelde ze wel dat de stoel werd opgetild door twee man waarop door een ander de poten verwijderde. Toen dat gedaan was, werd de 'stoel' weer op de grond neergezet. Een wat oudere man die de hele tijd gewoon toe had staan kijken opende nu zijn gulp en haalde zijn lul te voorschijn.

Ruw duwde hij zijn lul in haar mond en haalde hem er daarna weer uit. Dit ging een paar keer zo terwijl de dildo’s nog steeds hun werk deden. En weer kwam ze klaar, de man kreeg het al snel moeilijk en zei, “doe je mond ver open en hou je hoofd naar achteren sletje, je mag pas slikken als ik het zeg! Zijn zaad droop aan alle kanten over haar gezicht en zat zelf in haar haren, “Jesus wat had die ouwe veel zaad zeg” haar hele mond was gevuld met sperma wat Anita niet prettig vond, maar protesteren had geen zin wist ze inmiddels al.

Toen hij uiteindelijk was uitgespoten, mocht ze het nog niet doorslikken. Verdoofd door haar orgasme’s, al ging het steeds moeizamer. Kwam ze toch weer klaar op de trillende staven in haar onderlijf, het verbaasde haar dat ze al zo vaak was klaargekomen en probeerde ondertussen haar mond dicht te houden. De man, die me net had gespoten, zei nu tegen haar dat ze zijn zaad door mocht slikken zodat ze zijn verslappende piemel nog even schoon kon likken.

Hierna werden haar handen losgemaakt en werd ze uit haar positie bevrijd. De dildo in haar kontje had goed zijn werk gedaan, want die bleef open staan nadat deze was verwijderd. Meteen werd weer een voorwerp in haar kontje gestoken. Ze zag dat het deze keer geen plug of dildo was maar een soort van soort piramide vormig ding van rubber met een spitse bovenkant.

Dit keer deed dit inbrengen minder pijn omdat alles al redelijk was opgerekt al voelde haar kontje wel rauw aan. De dildo in haar kutje floepte hierdoor naar buiten. Ze werd hierbij geholpen en ondersteund door twee heren. Tijdens het lopen naar de tafel voelde ze het geil uit haar gleufje langs haar benen stromen. Ze werd weer op haar rug op de tafel gelegd en vast gemaakt. Het viel haar op dat ze het piramide vormige geval in haar kontje haast niet voelde ondanks dat ze niet echt heel vaak dingen in dat gaatje naar binnen had gehad.

Haar hele lijf werd nu zachtjes gestreeld door de handen van alle aanwezigen wat ze als geweldig ervoer na de eerdere ruwe behandeling. Rene, de kleerkast die haar opgehaald had, zag het schouwspel en zei dat het tijd werd voor een beslissing als ze er klaar voor was.

Er werd gevraagd of ze het zag zitten om in de club te komen werken. Ook werd verteld dat dit nog maar een voorproefje was geweest om haar niet af te schrikken en dat het altijd heftiger kon.

Oh ja, en klanten zien graag gepiercte slavinnen dus dat is nog een voorwaarde. Hij maakte nu een gebaar naar één van de heren die haar losmaakte, er werd een drankje aangeboden met de mededeling dat ze haar even alleen zouden laten om over haar beslissing na te kunnen denken.

Daar zat ze dan totaal bevredigd met rode strepen over haar hele lijf, gloeiende billen en een opgerekt kontgaatje. Rustig overdacht ze wat haar was overkomen en wat ze zou doen, voor zover dat mogelijk was met de adrenaline die nog door haar lijf gierde. Piercings leken haar wel geil, hier had ze wel eens aan gedacht maar het eigenlijk nooit aangedurfd.

Na een minuut of tien was ze eruit “Ze wilde het”. Dus toen even later de heren terug kwamen vertelde ze haar beslissing. Erik gaf haar een zoen en feliciteerde Anita met haar beslissing. Toen ze even later weer fris de ruimte betrad kwam er op een gebaar van hem kwam er nu een man binnen met een koffertje dat hij op tafel zette. Hij opende het en Anita zag een hele verzameling ringen, staafjes enz. De tafel was inmiddels ook schoon gemaakt waar ze nu voorzichtig op werd neergelegd en uiteraard moesten haar benen weer in de beugels, ook armen werden gespreid en gebonden zodat ze niet kon tegen stribbelen als de piercer zij werk deed.

Er werd uitgelegd dat haar kutje later aan de beurt kwam en dat nu alleen haar tepels gepierced werden. Hij liet haar de doos zien met verschillende ringen en vroeg welke ze wilde hebben voor door haar tepels en met deed zijn handen Anita’s haar goed. Pakte daarna haar borsten vast met zijn in rubber gehulde handen en rolde haar tepels tussen zijn vingers wat haat even deed kreunen want haar tepels hadden het al flink te voorduren gehad.

Even zocht hij in de koffer en zei toen. Anita zette even grote ogen op toen ze zag hoe groot de ringen waren die de man had uitgezocht en moest even slikken, maar berustte in zijn keuze. Ze sloot haar ogen, haar tepels werden ontsmet en werden door de koude vloeistof nog harder als ze al waren.

De man zette aan beide kanten van haar tepels een puntje met een soort van markeerpen, waarna hij vroeg of ze er klaar voor was, waarop ze knikte knikte. Ze gaf een gil toen de man haar linker tepel doorboorde met de dikke naald, “Schreeuw maar lekker hoor, daar kick ik wel op! Vakkundig trok hij de naald terug, plaatste de ring in het achtergebleven kokertje en trok hem toen terug. Nu pakte hij een nieuwe naald en stak deze resoluut door de andere tepel heen terwijl deze door een andere man omhoog getrokken werd.

Meteen na het inbrengen van de piercings werd er een balletje tussen geklikt en werd er een zalfje of zoiets op gedaan om het bloeden te stoppen en de pijn wat te verzachten.

En zo had ze opeens twee dikke gouden ringen door haar tepels. Tijdens het gebeuren waren er foto’s gemaakt iets wat ze niet meteen in de gaten had maar pas toen gevraagd werd om op te staan en voor de camera te poseren met haar nieuwe aanwinst in haar tepels werd ze zich er van bewust. De piercer vond wel dat ze hem er voor mocht belonen en pakte nu de piercings vast. In elk hand pakte hij er één en hield ze stevig vast zodat ze niet terug zou trekken wat ze toch al niet van plan was.

Ze dacht dat hij wilde dat ze hem zou pijpen maar dat bleek niet zijn bedoeling te zijn. Hij stuurde haar naar een lage met leer beklede tafel en duwde Anita rustig achterover. Nu nam hij zelf plaats met zijn knieën op de steunen ernaast en boog zich voorover zodat zijn lul tussen haar borsten kwam en begon met haar borsten langs zijn lul te wrijven.

Met zijn handen trok hij steeds aan de piercings om de borsten zo langs zijn penis te wrijven en deze bevredigen. Haar tepels deden enorm pijn, maar nu ging ze zich niet laten kennen bedacht ze en liet de man zijn gang gaan en werd er zelf eigenlijk ook wel weer opgewonden van.

Onder dit schouwspel werden er alweer of nog steeds foto’s gemaakt. Na ongeveer een kwartiertje kwam de man klaar en spoot zijn zaad met grote golven over haar net gepiercte borsten die nu wel heel er gevoelig geworden waren. De laatste warme spermastraal spoot hij tegen haar gezicht. Waarna ze zijn verslappende piemel schoon mocht likken. Eindelijk liet hij nu haar gepijnigde tieten los. Anita streelde haar gevoelige trots en bekeek haar borsten en dacht “eindelijk even rust”. Ze werd door een vrouw gewassen en werd stevig opgemaakt, ook werden haar haren werden in een vlecht gedaan.

Verder kreeg ze een brede leren halsband om waar met grote letters “SLUT”op stond. En ze kreeg iets aangereikt wat ze als kleding tussen aanhalingstekens aan moest trekken.. Het bleek een pakje te zijn van leren riempjes waarvan er eentje strak tussen haar schaamlippen door werd getrokken en vast werd gemaakt aan een riempje rond haar middel tot het goed strak tussen haar schaamlippen zat. Hierna werd het even losgemaakt waarna er iemand twee grote rode ballen in haar kut probeerde te stoppen ter grote van een biljartbal.

In eerste instantie lukte dit niet meteen maar met een beetje glijmiddel en wat meer pressie lukte het om de ballen naar binnen te persen. Nu werd het riempje weer werd vastgemaakt, ‘alsof die er vanzelf uit gaan vallen’ dacht Anita gniffelend met een opgevuld gevoel. Ook rond haar borsten kwam een dergelijk soort van bh tuigje te zitten. Samen met een paar zwarte pumps was dit haar outfit voor haar eerste publieke sessie.

Ze moest voor de mannen wat heen en weer lopen, met haar billen en borsten draaien en schudden om te laten zien hoe het stond. Haar borsten bewogen echter niet mee, zo stevig waren ze ingesnoerd door het leren tuigje, de ballen in haar kutje gaven echter wel resultaat want het vocht liep alweer tussen haar dijen vandaan, als ze bewoog door te lopen schommelde er iets heen en weer in de ballen wat een heerlijk gevoel gaf in haar onderbuik.

De mannen vonden het resultaat voldoende en gaven haar een nog een paar laatste instructies en tips voor later die avond. Als er iemand binnenkomt, loop je naar de persoon toe, je stelt jezelf voor en je vraagt of je hen van dienst kunt zijn door ze naar hun plaats te begeleiden.

Als iedereen er is kun je naar achteren gaan waar je wordt voorbereid op ontvangst op het podium. Daar je blijft staan totdat iemand zegt dat je mag gaan, Begrepen?

Totaal verrast wist ze niet wat te zeggen, want om je voor te stellen aan totale vreemden met nagenoeg niets aan was ze nu niet echt gewend, maar goed niet zeuren dacht ze bij zichzelf, ik heb ten slotte vandaag al dingen gedaan die ik anders ook niet gedaan zou hebben.

Anita werd nu meegenomen naar een vertrek achter in de hal totdat de gasten arriveerden. Deze werden verwelkomt door haar zoals haar opgedragen totdat de podium sessie begon. Toen het tijd was en iedereen aanwezig die verwacht werd, werd ze op het grote podium in de centrale zaal binnen gebracht en voorgesteld als het nieuwe slavinnetje in opleiding die vanavond haar eerste sessie op het podium zou meemaken. Ze moest met haar handen in de nek knielen voor de aanwezigen die nu allen een masker op hadden om herkenning te voorkomen zo bleek later, voor op de foto’s die er die avond overvloedig gemaakt zouden worden.

Verder zag ze dat er verschillende attributen op het podium aanwezig waren waaronder een Andreas kruis en een bok die centraal stonden opgesteld en een rek met zwepen en andere speelwerktuigen zoals dildo’s enz. Een vrouw uit de zaal werd op het podium geroepen en voorgesteld als Meesteres Sonja die de eer had Anita als slavin in te wijden in de vrouwen liefde. Hier had ze niet echt op gerekend maar ze wist dat nu nog protesteren zinloos zou zijn en besloot haar lot te ondergaan.

De vrouw zag er prachtig uit in een zwarte leren jurk met opengewerkte borsten en had een rood veren masker voor haar gezicht en droeg een paar lange leren laarzen met glimmende zilverkleurige stilettohakken.

Anita werd door haar bij de haren gepakt en met de woorden “zo slavin we zullen vanavond eens kijken of je geschikt bent en werd ze meegetrokken naar het kruis waar ze aan vastgemaakt werd. De Meesteres voorzag haar van een bal gag en een oogmasker. Kwam nu achter haar staan en fluisterde onhoorbaar voor het overige publiek, “ik zie dat je vanmiddag al wat te voorduren hebt gehad slavin daarom zal ik je deze keer niet al te hard aanpakken.

Kreun maar een beetje overdreven onder de behandeling maar niet gillen dat zal je respect opleveren, knik maar als je me begrepen hebt”. Ze knikte voorzichtig en voelde even daarna hoe ze gestreeld werd met iets duns en kouds, wat het was daar kwam ze snel achter.

Een venijnige tik kwam op haar rug terecht en de Meesteres werd door het publiek in de zaal gestimuleerd door een goedkeurend gemompel. Na twintig slagen werd het zweepje verwisseld voor een plak waar ze al twee keer een ervaring mee had opgedaan die dag. Zachtjes kreunend ontving ze de slagen tot haar dijen en billen mooi rood gekleurd waren. De meesteres streelde nu haar rug en billen met haar handen en kraste met haar lange rode nagels over haar gloeiende dijen wat ze als zeer aangenaam ervoer.

Hierna werd ze los gemaakt en met haar rug over de bok gelegd, de bal gag en het masker werden verwijderd en Meesteres tilde haar jurk om met gespreide benen over haar hoofd haar prachtig glad geschoren kutje aan Anita aan te bieden om gelikt te worden. Met de dwingende woorden “Likken sletje en zorg ervoor dat je het goed doet” zakte ze op haar mond. Even was er twijfeling bij Anita die voor het eerst in haar leven een vrouw proefde, maar na een paar tikken met een zweepje op haar nog overgevoelige tepels, wat een gemene pijn scheut opleverde begon ze de kut van de Meesteres te likken.

Het was doodstil in de zaal en meesteres kwam zuchtend tot een daverend orgasme. Anita kon haast geen lucht krijgen toen de vrouw klaar kwam, zo hard werd haar gezicht in het kruis van de vrouw geduwd en was dan ook blij dat ze omhoog kwam en van haar afstapte. Er werd nu ook een mannelijke slaaf op het podium gebracht die het tuigje dat als slip fungeerde bij Anita los maakte, waarna ze de opdracht kreeg om de ballen uit haar kutje te persen.

Dit lukte haar maar met moeite, toen de ballen er eenmaal uit waren had ze het gevoel van onderen één groot gat te zijn. Wat de bedoeling van de ballen geweest was ondervond ze even later toen de Meesteres tussen haar benen knielde. Ze bewerkte haar clitoris en trok hard aan haar schaamlippen. Ze kreeg nu van de mannelijke slaaf rubberen handschoenen aangereikt met een flesje olie, vetten Anita’s kutje ermee in en één van haar gerubberde handen. Nu begon ze drie vingers in het gladde open staande kutje van Anita te werken, daarna een vierde en ten slotte haar duim erbij die ze tussen de schaamlippen begon te werken.

Even deed het gemeen pijn en wilde Anita het uitschreeuwen maar ze kon zich bedwingen tot, “oooo auw auw, het gaat niet Meesteres”. Deze gaf hieraan geen gehoor en met behulp van nog wat extra glijmiddel schoot plotseling de hand van de Meesteres even later toch naar binnen waarna ze haar niet de tijd gaf om te wennen maar haar vuist in het opgerekte kutje van Anita begon te bewegen en even later zachtjes in en uit te pompen.

Deze werd steeds geiler van deze nieuwe ervaring wat haar orgasme snel deed opkomen. De Meesteres merkte dit en snauwde dat ze niet het lef moest hebben om ongevraagd klaar te komen. Steeds harder en sneller pompte haar vuist nu in en uit tot Anita smeekte om klaar te mogen komen. Hierop kreeg ze geen antwoord, alleen nog een paar flink tikken op haar borsten en dijen wat extra prikkels opleverde van genot.

Inmiddels waren alle aanwezigen op het podium om haar heen komen staan. Een van de slavinnen werd met haar kutje boven Anita’s mond gedirigeerd en de slavinnen begonnen hun meesters af te trekken boven haar geile lijf. Wat ze niet wist dat het slavinnetje alleen op behoorlijke pijnprikkels in haar kutje klaar kon komen. Haar geluk was dat tijdens haar verwoedde pogingen het slavinnetje van de meesteres klaar te likken om haar eigen orgasme tegen te houden per ongeluk hard in haar schaamlippen beet wat het sletje daverend deed klaarkomen.

Anita die dit merkte nam de gepiercte clitoris van het slavinnetje tussen haar tanden en trok er hard aan wat het andere slavinnetje nogmaals een orgasme opleverde waarna ze zelf ook toestemming kreeg van de Meesteres om klaar te komen. Luid kreunend kwam ze klaar terwijl de klodders sperma van de aanwezige mannen op het podium nu over haar lichaam spatte.

Overal kwamen de warme klodders sperma terecht tot zelf in haar haren. De meesteres trok nu haar hand terug uit Anita’s afgebeulde maar bevredigde kutje en liet deze door haar aflikken terwijl nu de andere slavinnetjes de opdracht kregen om het sperma van haar lijf af te likken. Hierna werd Nikki overeind geholpen en onder applaus naar achteren gebracht waar ze liefdevol gewassen en verzorgd werd door een aantal dames en heren. Later werd ze door Rene naar huis gebracht in de limo die haar ook had opgehaald.

Toen hij haar afzette zei hij, “Meester Erik gaat je bellen voor je training, hij was zeer tevreden over je net zo als de gasten”. Familie, Bi, Homo, Hetro Verkrachting. Instructieverhaal - 5 Door: Dominante Juf - 7 Door: Droom Of Werkelijkheid - 21 Door: Dominante Silvia - 2 Door: In Een Strandhokje Door: Strandhokje, Verkrachting, Nonconsent, Orgasme, Klaarkomen.

: Kut wijd open bdsm slaaf gezocht

Kut wijd open bdsm slaaf gezocht Geile natte vrouwen jonge kale kutjes
GEILE HARIGE KUTJES BUITENSEX ADVERTENTIES Dikke negerin sex sex flevoland
GANGBANG LIMBURG SEKS HOORN Ik wil graag zeggen dat ik het ook prachtig vond. Maar voordat ze begon, hing ze nog even wat gewichten aan mijn tepelklemmen, waardoor de pijn in mijn tepels weer toenam. Je kledingvoorschriften zijn simpel, een joggingpak met niets er onder. Ze draaide mijn Eva om, naar mijn vader toe, maar hield haar vast: Spreken kon ze niet, daar ze een knevel in haar mond had zitten.
WEDSTRIJD NEUKEN LEKKERGEIL Sex hoogeveen erotische massage zuid holland
En gleed met haar handen langs haar heupen. Nu begon ze drie vingers in het gladde open staande kutje van Anita te werken, daarna een vierde en ten slotte haar kut likkers zuid holland escort erbij die ze tussen de schaamlippen begon te werken. Na een tijdje zei Dominus "Nu mag je komen Slet. Ik realiseerde me dat MasterBi geen cam aan. De man die ik ga uitzoeken moet ook aan bepaalde wensen voldoen! Mijn vader kon haar slipje zien, wist ik. Haar tepels deden enorm pijn, maar nu ging ze zich niet laten kennen bedacht ze en liet de man zijn gang gaan en werd er zelf eigenlijk ook wel weer opgewonden van.

MEESTERES LORENA NIMF SEX

Kut wijd open bdsm slaaf gezocht

Kut wijd open bdsm slaaf gezocht